Kvällens filmer: En riddares historia, Step Brothers, A Perfect Getaway, You…

En riddares historia

Idag lördag den 26 september sänds följande filmer på TV: En riddares historia, Step Brothers, A Perfect Getaway, You Again

En riddares historia

En riddares historiaInspirerad av ”The Canterbury Tales” av Geoffrey Chaucer, är det här berättelsen om den unge väpnaren William, som efter att hans mästare plötsligt dör, ger sig ut på vägarna tillsammans med sina vapendragare Roland and Wat. Under resan stöter de på en okänd författare vid namn Chaucer. William, som saknar adlig bakgrund, övertalar Chaucer att förfalska ett dokument åt honom som ger honom en knekttitel och med sin nya, fina bakgrund kan han nu ställa upp i landets berömda turnerspel. Men William är inte bara ute efter ära och berömmelse, utan han har även andra dolda motiv i kikaren när han nu ger sig in i överklassens lekar… Text-TV s. 690.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 16:25

Step Brothers

Step BrothersBrennan Huff och Dale Doback är två män i 40-årsåldern som blir styvbröder då deras föräldrar gifter sig. De bor dock fortfarande hemma vilket ställer till problem eftersom dem nu måste dela sovrum. Det hotar friden i hushållet och till viss del även föräldrarnas äktenskap.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

A Perfect Getaway

A Perfect GetawayCliff och Cydney är ett äventyrslystet par som firar sin smekmånad genom att backpacka på Hawaii. När de träffar en grupp vettskrämda fotvandrare som berättar om ett fruktansvärt mord på ett annat nygift par på ön, börjar de ana att deras drömresa kommer att förvandlas till en mardröm.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00

You Again

You AgainOavsett hur gammal du är kommer du aldrig glömma högstadiet. Det framgångsrika PR-proffset Marni reser hem för att vara med på sin storebrors bröllop, bara för att upptäcka att han ska gifta sig med tjejen som gjorde Marnis tid på högstadiet olidlig.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *