Kvällens filmer: Ender’s game, Son of a gun, Tracers

Ender's game

Idag onsdag den 5 juli sänds följande filmer på TV: Ender’s game, Son of a gun, Tracers

Ender’s game

Ender's gameAmerikansk sci-fi-action från 2013. I en nära framtid attackeras Jorden av mordiska utomjordingar. Utan Internationella flottans kapten Mazer Rackhams nu legendariska hjältemod hade allt varit slut. För att förbereda Jorden inför nästa attack samlas de talangfullaste ungdomarna för att finna en framtida ledare. En av dessa är den blyge, men briljanta, Ender Wiggins. Ganska snart har Ender visat att han klarar de mest komplicerade uppgifterna och vinner respekt. Militärledaren Graff väljer ut Ender till nästa steg, Command School, där han tränas av den legendariske Rackham. Kan han rädda mänskligheten vid det kommande anfallet?. Skådespelare: Hailee Steinfeld, Abigail Breslin, Ben Kingsley, Asa Butterfield, Harrison Ford.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Son of a gun

Son of a gunAustraliskt kriminaldrama från 2014. 19-årige JR hamnar i fängelse efter en mindre förseelse. Det är en hård atmosfär, men som tur är får han beskydd av den ökände brottslingen Brendan Lynch. Och när JT släpps ut är det dags för gentjänster. Efter att han hjälpt Brendan att rymma hamnar JR mitt i förberedelserna för en stor guldkupp. Skådespelare: Brenton Thwaites, Alicia Vikander, Ewan McGregor.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:30

Tracers

TracersAmerikansk action från 2015. Cam är ett dödsföraktande cykelbud i New York vars liv förändras helt då han stöter ihop med Nikki. Hon ingår i ett gäng som använder parkour för att göra stötar runt om i staden. Och Cam, som är skuldsatt, ser en möjlighet till ett bättre liv. Men medan de utför allt mer vågade kupper höjs insatserna och snart finns ingen väg ut. Skådespelare: Adam Rayner, Rafi Gavron, Johnny M. Wu, Taylor Lautner, Marie Avgeropoulos.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *