Kvällens filmer: Escape plan, Charlie Wilson’s war, Jurassic Park 3

Escape plan

Idag måndag den 18 juli sänds följande filmer på TV: Escape plan, Charlie Wilson’s war, Jurassic Park 3

Escape plan

Escape planAmerikansk actionthriller från 2013. Breslin är expert på säkerhetsfrågor. Han antar ett sista jobb: att bryta sig ut ur ett hemligt högteknologiskt fängelse kallat Graven. Men något går fel, han är väntad och ingen vill ha honom därifrån. Nu måste han ta hjälp av en medfånge kallad Rottmayer för att trixa ihop en vågad plan. Planen ska ta dem ut ifrån det mest skyddade och svårforcerade fängelse som någonsin existerat.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Escape plan

Charlie Wilson’s war

Charlie Wilson's warAmerikanskt drama från 2007. En kongressledamot, en stenrik societetskvinna och en CIA-agent konspirerar och planerar den största hemliga CIA-operationen genom tiderna. När Sovjetunionen invaderar Afghanistan 1980 är det fattiga landet i ett verkligt underläge. Tillsammans beslutar de tre sig för att stödja de afghanska rebellerna och förse dem med pengar och vapen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Charlie Wilson’s war

Jurassic Park 3

Jurassic Park 3Amerikansk action från 2001. När Paul och Amanda Kirbys son Eric blir strandsatt på dinosaurieön Isla Sorna efter en hängglidningsolycka tar de hjälp av paleontologen Alan Grant. Nu börjar en kamp för att hitta sonen samtidigt som de själva måste göra allt för att inte bli uppätna av bestarna som härskar på ön.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Jurassic Park 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *