Kvällens filmer: Ett perfekt mord, Bringing down the hous…

Idag onsdag visas följande filmer på TV: Ett perfekt mord, Bringing down the house, Livet är loppis, Men in black 2

Ett perfekt mord

Amerikansk thriller från 1998. Den framgångsrike affärsmannen Steven Taylor och hans vackra unga hustru Emily är det till synes perfekta paret. Emily är dock djupt olycklig i äktenskapet och håller sig med en älskare, den bohemiske konstnären David Shaw. Vad Emily inte vet är att Steven känner till hennes förbindelse och planerar att mörda henne.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:15 – 03:25

Bringing down the house

Bringing Down The HouseAmerikansk komedi från 2003. Peter Sanderson är en småtråkig Los Angeles-advokat som inte kan glömma sin exfru. Han försöker gå vidare och på en chatt faller han för en ung, blond, kvinnlig advokat. När Peter bjuder hem henne får han sitt livs chock – hon är varken blond eller advokat. Hon heter Charlene och är stor, högljudd och har rymt från fängelset. Charlene påstår att hon är oskyldig och vill ha Peters hjälp att bli rentvådd. När Peter vägrar börjar Charlene steg för steg förvandla Peters välordnade tillvaro till ett kaos.

Trailer för Bringing down the house

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:10

Livet är loppis

Svensk dokumentär från 2013. Att köpa och sälja på loppis är en folkrörelse i tiden. Ett fritidsintresse och folknöje för gammal och ung, landet runt och året om. Regissör: Gunnar Magg, Peter Gaszynski.

Filmen visas på SVT1 klockan 04:20 – 05:20

Men in black 2

Amerikansk actionkomedi från 2002. För fyra år sedan avvärjde agent J och agent K på den hemliga byrån MIB en intergalaktisk katastrof tillsammans. När agent J utreder ett rutinärende uppdagas en djävulsk komplott iscensatt av den onda rymdvarelsen Serleena. Agent J inser att deras enda hopp är att återinsätta den pensionerade agent K i tjänst. Problemet är bara att K:s minne är raderat och han minns ingenting av sin tid på byrån.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 22:40