Kvällens filmer: Fantastiska vidunder och var man hittar dem, American…

Fantastiska vidunder och var man hittar dem

Idag torsdag den 3 februari sänds följande filmer på TV: Fantastiska vidunder och var man hittar dem, American assassin, Lost in translation

Fantastiska vidunder och var man hittar dem

Fantastiska vidunder och var man hittar demAmerikansk-brittiskt fantasyäventyr från 2016. I 1920-talets New York har magizoologen Newt Scamander just avslutat ett uppdrag att dokumentera en samling magiska varelser. När mugglaren Jacob av misstag släpper lös några av Newts vidunder måste ett udda gäng hjältar hjälpas åt för att fånga in rymlingarna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om Fantastiska vidunder och var man hittar dem

American assassin

American assassinAmerikansk thriller från 2017. Mitch har förlorat sin flickvän i en terrorattack. För att hämnas ger han sig ut på en våldsam människojakt. CIA följer hans framfart och rekryterar honom till ett hemligt program och han måste genomgå stenhård träning hos en före detta elitsoldat.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om American assassin

Lost in translation

Lost in translationAmerikanskt drama från 2003. Bob är en amerikansk skådespelare som är i Tokyo för att spela in en lukrativ reklamfilm för ett whiskymärke. På hotellet blir han bekant med Charlotte, en ung kvinna som just slutat universitetet och inte vet vad hon ska göra av sitt liv. Hon är i Japan med sin fotograferande pojkvän och medan han är ute på uppdrag utvecklas en allt starkare vänskap mellan den medelålderskrisande Bob och den vilsna Charlotte.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Lost in translation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *