Kvällens filmer: Fifty shades freed, The heat, Ocean’s 8, Battleship,…

Fifty shades freed

Idag lördag den 5 mars sänds följande filmer på TV: Fifty shades freed, The heat, Ocean’s 8, Battleship, Goosebumps, Alpha, Jagad, The current war, Extremt högt och otroligt nära, Gosford Park, X-Men: The last stand

Fifty shades freed

Fifty shades freedAmerikanskt drama från 2018. Anastasia och Christian gifter sig men Jack Hyde fortsätter att hota deras förhållande.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:55. Läs mer om Fifty shades freed

The heat

The heatAmerikansk actionkomedi från 2013. FBI-agenten Sarah Ashburn är en regelryttare och hatad av sina kollegor. I hopp om en befordran reser hon till Boston för att sätta dit en knarkkung. I Boston paras hon ihop med den oberäkneliga Bostonpolisen Shannon Mullins, som är hennes raka motsats.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:30. Läs mer om The heat

Ocean’s 8

Ocean's 8Amerikansk actionkomedi från 2018. Debbie Ocean är syster till Danny och har samma talanger. Debbie ska samla ihop ett brokigt gäng kumpaner för en vågad stöt under den glamorösa Met-galan i New York.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:30. Läs mer om Ocean’s 8

Battleship

BattleshipAmerikanskt äventyr från 2012. Några fartyg stöter på en fientlig styrka från en annan planet. Då blir en internationell flotta världens sista hopp i kampen mot rymdvarelserna för att försöka förstå vad de är ute efter och sätta stopp för dem.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:30. Läs mer om Battleship

Goosebumps

GoosebumpsAmerikansk skräckkomedi från 2015. Zach flyttar från storstan till Madison i Delaware, där han blir granne med den söta Hannah och hennes elake, tillbakadragne far. Zach och hans vän Champ blir chockade över att få veta att hennes far är den hyllade skräckförfattaren R.L. Stine. Helvetet brakar löst när Champ öppnar ett manuskript och släpper lös alla författarens skruvade skapelser på den lilla staden.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 19:20. Läs mer om Goosebumps

Alpha

AlphaAmerikanskt äventyr från 2018. En ung man separeras från sin klan efter en buffeljakt. I sin kamp för att återvända möter han en fruktad fiende som sakta utvecklas till att bli hans närmsta allierade.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:25. Läs mer om Alpha

Jagad

JagadAmerikansk actionthriller från 1993. Läkaren Richard Kimble döms för mordet på sin fru trots att han är oskyldig och vet vem mördaren är – en enarmad man. Under en fångtransport lyckas han fly och ger sig själv efter mördaren, med en nitisk delstatssheriff i hälarna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Jagad

The current war

The current warAmerikanskt drama från 2017. Historiskt drama från 1880-talets USA som skildrar ”strömkriget” – en strid om vilket elektriskt system landet skulle anta. Kampen står mellan rivalerna Thomas Edison och George Westinghouse, med uppfinnaren Nikola Tesla som en joker i leken.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:30. Läs mer om The current war

Extremt högt och otroligt nära

Extremt högt och otroligt näraAmerikanskt drama från 2011. Nioåriga Oskar förlorar sin pappa i terrorattacken mot World Trade Center. En tid senare hittar han ledtrådar som pappan gömt, och sökandet börjar. Oskar trotsar sina rädslor och ger sig ut på en lång vandring genom New York för att hitta svar.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Extremt högt och otroligt nära

Gosford Park

Gosford ParkBåde tjänstefolket och deras aristokratiska herrskap är misstänkta för mordet som skett under jakthelgen på den engelska herrgården.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:45. Läs mer om Gosford Park

X-Men: The last stand

X-Men: The last standAmerikansk action från 2006. Ett läkemedelsföretag som samarbetat med USA:s regering hittar ett botemedel mot mutanters superkrafter. En del av mutanterna tycker att det är bra att de har möjlighet att bli som vanliga människor och få komma ut i samhället, medan andra är helt emot att bli av med krafterna. Mutanterna delas i två läger, där Charles Xavier och Magneto ställs mot varandra, något som leder till en sista uppgörelse mellan mutanterna.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:50. Läs mer om X-Men: The last stand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *