Kvällens filmer: Förbjudet begär, Mad Men, Tears of the S…

Förbjudet begär, Mad Men, Tears of the Sun, Candyman, Långa flacka bollar, Star Wars: Jedins återkomst

Förbjudet begär

03:00 – 05:20

Amerikansk actionthriller från 1992. Michael och Karen Carr uppfostrades att tro på folk, framförallt på läkare, ministrar och poliser. Ingen varnade dem för att ett svek kan komma från vilket håll som helst. Efter ett väpnat rån i deras villa gör de vad alla andra också skulle gjort – de ringer polisen. De möter polismannen Pete Davis som de börjar att lita på. Paret Carr och Davis utvecklar så småningom en varm vänskap. Just när allt och alla verkar ha detbra och må fint bryter förvirring och terror ut (n)

Mad Men

22:00 – 00:00

När vi senast såg Mad Men var det 1967. Don Draper satt ensam på en bar när en ung kvinna kom fram till honom, Peggy hade lämnat byrån, Petes försök att piffa upp sitt liv med en affär hade gått om intet och framtiden såg ljus ut för Sterling Cooper Draper Pryce tack vare försäkringspengarna efter Lanes självmord.

Tears of the Sun

23:00 – 01:20

Tears of the SunNär den politiska situationen i Nigeria förändras till det sämre, skickas en specialstyrka under ledning av befälhavare A.K. Waters in i landet för att undsätta den amerikanska missionsläkaren Kate Kendricks. Doktor Kendricks vägrar dock att låta sig räddas om det innebär att hon måste överge sina patienter, och insisterar på att ta dem med sig. Problemet är att A.K. Waters och hans soldater har strikta order om att inte blanda sig i den lokala konflikten. Text- TV s.690.

Candyman

01:20 – 03:10

CandymanUniversitetsstudenten Helen Lyles arbete med sin avhandling leder henne till Chicagos undre värld, där invånare tycks rädda för ”The Candyman” – en man ur folklore med krok-hand. Hon frammanar honom trots sina tvivel och upptäcker att han är verklig och vill ta henne med sig in i sin mytiska värld. När hon vägrar, tar han livet av människor i hennes närhet vars mord hon sedan får skulden för.

Långa flacka bollar

00:50 – 03:00

Norsk komedi från 2010. EdGarasjen, verkstaden där sex helt vanliga norska män arbetar, riskerar att gå i konkurs. Killarna gör det som känns mest naturligt för dem i deras desperata tillstånd: de tar företagets sista slantar som reskassa och åker till fotbolls-VM i Tyskland för att heja på Norge.

Star Wars: Jedins återkomst

21:00 – 23:40

I det sista kapitlet av Star Wars-sagan förbereder sig de mörka krafterna för att en gång för alla krossa rebellerna. Luke Skywalker, prinsessan Leia, Chewbacca, R2D2 och C3PO får kämpa hårt för att rädda galaxen. Denna kamp kulminerar i tidernas största konfrontation när Luke möter sin far Darth Vader i en duell. Text-TV s. 690.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *