Kvällens filmer: I Love You, Man, Burlesque, Lovligt byt…

I Love You, Man, Burlesque, Lovligt byte, My life as an idiot, Against the Dark

I Love You, Man

21:00 – 23:10

I Love You, ManPeter ska gifta sig med sin drömkvinna Zooey, men upptäcker att han inte har någon best man. Han försöker lösa situationen genom att ”dejta” män. Till slut träffar han Sydney som han omedelbart blir bästa vän med. Amerikansk romantisk komedifilm från 2009.

Burlesque

21:00 – 23:20

BurlesqueAli är en småstadstjej med en stor röst som flyr från vedermödor och en osäker framtid för att följa sina drömmar till Los Angeles. Efter att ha snubblat över The Burlesque Lounge, en majestätisk men tynande teater som är hem till en inspirerad musikrevy, får Ali jobb som cocktailservitris. Burlesques skandalösa dräkter och vågade koreografi gör den unga Ali hänryckt och hon lovar sig själv att hon en dag ska uppträda där. Snart nog flyttar Ali från baren till scenen. Hennes spektakulära röst återupprättar The Burlesque Lounges forna glans, men innan det anländer en karismatisk entreprenör med ett frestande förslag.

Lovligt byte

00:30 – 02:40

Lovligt byteRick (Mel Gibson) har fått en ny identitet av FBI för att han ska hjälpa dem att sätta dit en intern narkotikabrottsling. Femton år senare springer hans ex-flickvän (Goldie Hawn) på honom och känner igen honom. Samtidigt har den man som utsetts till att skydda Rick bytts ut till en person som hjälper den tidigare dömda personen att hitta honom… Text-TV s. 690.

My life as an idiot

01:00 – 03:00

Amerikansk dramakomedi från 2007. Jeff bor i New York och närmar sig 30. Han är ekonomiskt beroende av sin mor och styvfar. Han är flitig besöker på alla möjliga behandlingsmöten där han delar med sig av sina problem. Men när han träffar den något udda Lynn blir det ett möte som förändrar bådas liv.

Against the Dark

02:00 – 03:35

Against the DarkSvärdsmästaren Tagart (Steven Seagal) leder en operationsstyrka bestående av före detta militärer på ett våldsamt uppdrag. Deras måltavlor: vampyrer. Kvar i en postapokalyptisk värld, som sugits ut av blodtörstiga vampyrer, finns ett fåtal överlevande människor instängda på ett nedsmittat sjukhus. Tagart är deras enda hopp och han vet att den enda lösningen är att göra slut på vampyrerna. Nu måste människornas sista medborgargarde stå upp mot de köttätande blodsugarna om inte deras släkte ska utrotas för alltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *