Kvällens filmer: Final Destination 5, Safe House, Förnuft…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Final Destination 5, Safe House, Förnuft och känsla

Final Destination 5

Final Destination 5Elva år efter explosionen på Flight 180 har Sam Lawton en föraning om att bron han är på kommer kollapsa och döda honom och många runt omkring honom. När visionen blir verklighet lyckas Sam att rädda sig själv och några andra men Sam och hans flickvän Molly upptäcker att döden fortfarande är efter dem och de som överlevde den fruktansvärda olyckan.

Trailer för Final Destination 5

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:45 – 02:35

Safe House

Safe HouseTobin Frost är CIA:s farligaste avhoppare som dyker upp igen efter ett helt decennium på rymmen. Tidigare var han en av underrättelsetjänstens bästa agenter, men nu överför han tillgångar och säljer information till vem som helst med pengar. Från handel med Nordkorea till stöd åt terrorister – den skada han orsakar USA går inte att mäta. När hans gömställe i Sydafrika stormas av legosoldater flyr han tillsammans med en nyrekryterad agent. Nu måste de omaka bundsförvanterna hålla sig vid liv tillräckligt länge för att få reda på vem som vill döda dem. I huvudrollerna ser vi Denzel Washington och Ryan Reynolds.

Trailer för Safe House

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:15

Förnuft och känsla

När herr Dashwood dör måste han lämna största delen av sin egendom till sin son från sitt första äktenskap, vilket gör att hans andra fru och hennes tre döttrar lämnas utblottade. De tas om hand av en vänlig kusin men deras fattigdom försämrar döttrarnas chans på äktenskapsmarknaden. När Elinor träffar den förmögne Edward Ferrars godkänner hans familj inte henne och skiljer dem åt. Fru Jennings försöker då para ihop Marianne med den välbärgade överste Brandon men Marianne är kär i en annan man. Bägge döttrarnas förhållanden sätts på hårda prov. Ska den sanna kärleken vinna? Text-TV s. 690.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:50