Kvällens filmer: John Wick: Chapter 2, 300, Iskallt uppdrag

John Wick: Chapter 2

Idag onsdag den 21 juni sänds följande filmer på TV: John Wick: Chapter 2, 300, Iskallt uppdrag

John Wick: Chapter 2

John Wick: Chapter 2Amerikansk thriller från 2017. John Wicks liv som pensionär avbryts för att på nytt anta rollen som världens främsta torped. Begäran kommer från den italienska ledaren Santino D’Antonio som såg till att John kunde undkomma den undre världen. Wick beger sig till Rom, där han försöker avrätta D’Antonios rival och syster Gianna. När mordet misslyckas får Wick en grupp livsfarliga mördare på halsen. Han blir tvungen att använda sig av alla kontakter och alla sina förmågor för att besegra dem, och för att utkräva hämnd mot den man som förrått honom.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om John Wick: Chapter 2

300

300Amerikansk action från 2006. Kung Leonidas och 300 spartaner kämpar mot Xerxes och hans massiva persiska armé i slaget om Thermopylae. Detta lägger grunden för världens första demokrati.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om 300

Iskallt uppdrag

Iskallt uppdragBrittisk action från 1987. James Bond får i uppdrag att organisera den ryske KGB-generalen Koskovs avhopp till väst. Under flykten från Bratislava sker ett mordförsök på generalen av en vacker cellist, men mordet misslyckas. Koskov förs till London där han berättar att det är KGB-chefen Pushkin som ligger bakom mordkomplotten mot honom. Strax därpå kidnappas Koskov av KGB och Bond börjar misstänka att allt har varit planerat från början. Han söker upp cellisten Kara för att få reda på hur allting egentligen hänger ihop.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Iskallt uppdrag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *