Kvällens filmer: John Wick: Chapter 3 – parabellum, Kalle och…

John Wick: Chapter 3 - parabellum

Idag torsdag den 22 juni sänds följande filmer på TV: John Wick: Chapter 3 – parabellum, Kalle och chokladfabriken, Inglourious basterds, Air Force One

John Wick: Chapter 3 – parabellum

John Wick: Chapter 3 - parabellumAmerikansk action från 2019. Superyrkesmördaren John Wick återvänder med ett högt pris på sitt huvud: 14 miljoner dollar.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om John Wick: Chapter 3 – parabellum

Kalle och chokladfabriken

Kalle och chokladfabrikenAmerikansk äventyrskomedi från 2005. Willy Wonka, som äger en stor chokladfabrik, utlyser en tävling där fem barn får chansen att besöka den hemliga fabriken. För att vinna måste man hitta en av de fem chokladkakorna som innehåller guldbiljetter. En som vill ha tag på en av biljetterna är den fattige pojken Kalle. Kruxet är att hans familj är så fattig att de inte ens kan köpa några chokladkakor.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Kalle och chokladfabriken

Inglourious basterds

Inglourious basterdsAmerikansk-tysk krigsthriller från 2009. I det tyskockuperade Frankrike flyr en ung judinna undan nazisterna och skapar sig en ny identitet som biografägare i Paris. På annat håll i Europa planerar en judisk-amerikansk stridsskvadron ett attentat mot Tredje rikets ledare, och smider en plan som involverar hennes biograf.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Inglourious basterds

Air Force One

Air Force OneAmerikansk action från 1997. USAs president, hans stab och familj anfalls av ryska terrorister som bluffat sig ombord på det specialbyggda presidentplanet Air Force One. Alla på planet tas till fånga – utom presidenten som tar upp kampen mot terroristerna. På marken följer vicepresidenten och den övriga världen striden mellan presidenten och den grymme terroristledaren.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Air Force One

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *