Kvällens filmer: Jordens undergång – eve of destruction, …

Jordens undergång – eve of destruction, Villa Thalassa – helgen vecka 48, The American President

Jordens undergång – eve of destruction

21:00 – 23:35

Amerikansk action från 2013. Två forskare försöker upptäcka en källa till obegränsad energi i rymden för att säkra jordens ständigt ökande behov. Men deras experiment kapas och saboteras av ekoterrorister. Resultatet blir ett svart hål av mörk energi som kan förstöra jorden (n)

Villa Thalassa – helgen vecka 48

21:45 – 23:25

I en gammal herrgård har en PR-byrå bjudit in en blandad skara individer till en helg med oklar agenda. Bland konstnärer och artister skall utses en vinnare som ska representera Sverige i USA.

The American President

21:00 – 23:15

The American PresidentAndrew Shepherd är inte bara en stilig, ungdomlig änkling och hängiven demokrat som uppfostrar en tonårsdotter. Han råkar även vara USA: s president – en populär sådan. Presidentlivet lämnar inte mycket tid över för att träffa kvinnor, men närAndrew träffar lobbyisten Sydney Ellen Wade fattar han genast tycke och bjuder med henne på en officiell middag. Shockad och osäker på vad hon har att vänta accepterar Sydney hans inbjudan, till medias glädje. Deras relation ställer dock till med bekymmer, då republikanernas kandidat Bob Rumson väntar i faggorna på att vända presidentens romans emot honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *