Kvällens filmer: Kommissarie Gently, Knight and day, Darj…

Kommissarie Gently, Knight and day, Darjeeling limited, Year of the dog

Kommissarie Gently

03:35 – 05:05

Brittisk kriminalserie från 2012. The lost child. Gently och Bacchus får ett känsloladdat fall när ett medelklasspars adopterade barn kidnappas. Utredningen leder dem till ett hem för ensamstående mödrar där mammor tvingas att adoptera bort sina barn. 12/10 (n)

Knight and day

21:00 – 22:00

Amerikans dramakomedi från 2010. June möter Roy på en flygplats och det visar sig att de ska med samma flyg. Hon blir förälskad och tror att hon mött mannen i sitt liv, men allt tar en abrupt vändning när det visar sig att Roy är en spion på flykt. Nu måste June bestämma sig för om hon kan lita på Roy.

Darjeeling limited

00:25 – 02:20

Amerikansk dramakomedi från 2007. Bröderna Francis, Peter och Jack har en dålig relation och har inte pratat med varandra sedan deras far dog ett år tidigare. Francis inser att det är dags att göra något åt situationen och kommer på den geniala idén att de tre ska åka till Indien och söka efter sin försvunna mor.

Year of the dog

02:20 – 04:20

Amerikansk dramakomedi från 2007. Peggy är runt 40-år och singel och kärleken i hennes liv är hunden Pencil. När han dör vänds hennes liv upp och ner och snart är både hennes mentala hälsa och hennes arbete i farozonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *