Kvällens filmer: Kung fu hustle, The Bourne ultimatum, Pr…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Kung fu hustle, The Bourne ultimatum, Presidenten och miss Wade

Kung fu hustle

Kung Fu HustleHong Kong-kinesiskt actiondrama från 2004. Sing är en feg småtjuv i Kina på 1940-talet, som skulle göra allt för att bli medlem i det ökända maffiagänget Axe Gang. När han försöker råna en frisör som fejkad Axe Gang-medlem misslyckas han. Det enda han lyckas med är få Axe Gang att vilja hämnas.

Trailer för Kung fu hustle

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:50 – 02:45

The Bourne ultimatum

The Bourne UltimatumAmerikansk thriller från 2007. Bourne tvingas ännu en gång att komma ut från sitt gömställe. Denna gång av Londonreportern Simon Ross, som försöker avslöja Operation Blackbriar i en serie tidningsartiklar. Bourne organiserar ett möte med Ross, men inser genast att de blir avlyssnade. Information från reportern rör upp nya minnen och Bourne måste en gång för alla konfronteras med sitt mörka förflutna. Samtidigt försöker han undkomma The Company och dess försök att utplåna honom.

Trailer för The Bourne ultimatum

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:15

Presidenten och miss Wade

Amerikansk komedi från 1995. USAs president Andrew Shepherd är änkeman. Han faller pladask för miljölobbyisten Sydney Wade och de inleder ett förhållande. Men det utnyttjas av de politiska motståndarna. Fox, Richard Dreyfuss, Samantha Mathis, Martin Sheen, Michael Douglas, Annette Bening.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:00