Kvällens filmer: Leap Year, Snakes on a Plane, The Ghost …

Leap Year, Snakes on a Plane, The Ghost writer, U-571, House Of Wax

Leap Year

21:00 – 23:10

Leap YearEn kvinna ger sig av till Irland for att tvinga sin pojkvän att tacka ja till hennes frieri genom att fria på skottdagen, den enda gången han inte kan neka enligt landets tradition. Men det kan finnas en snygg värdshusvärd som sätter käppar i hjulen för hennes planer…

Snakes on a Plane

23:40 – 01:50

Snakes on a PlaneSean Jones (Phillips) blir vittne till mordet på en åklagare och över en natt förvandlas han från en vanlig tonåring, till ett ögonvittne som kan sätta stopp för ett kriminellt imperium. FBI-agenten Neville Flynn (Jackson) får i uppdrag att transportera Sean till Los Angeles i ett vanligt passagerarflygplan, men katastrofen är ett faktum när en lönnmördare släpper lös hundratals giftormar på planet för att förgöra vittnet. Passagerare och kabinpersonal måste nu samarbeta för att stoppa ormattacken, få ned planet på flygplatsen och hjälpa agent Flynn att hålla Sean vid liv.

The Ghost writer

21:00 – 22:00

The Ghost WriterAmerikansk dramathriller från 2009. The Ghost är en framgångsrik så kallad spökskrivare och när den före detta premiärministern Adam Langs spökskrivare dör i en olycka blir The Ghost ombedd att avsluta Langs biografi. Under arbetet med boken börjar The Ghost se tecken på att Lang har kopplingar till CIA och att den tidigare spökskrivaren varit på väg att avslöja en mörk hemlighet. The Ghost inser att han är ute på djupt vatten och frågan är om Lang kan ha samarbetat med USA och blev den tidigare spökskrivaren mördad på grund av det han upptäckte. Åldersgräns 15 år.

U-571

01:50 – 04:15

U-571Amerikanskt krigsdrama från 2000. Under andra världskriget hade de allierade styrkorna svårigheter med att besegra nazisternas marina verksamheter. De kunde inte knäcka deras koder, vilket gjorde att de alltid låg steget efter. Men när en SOS-signal från en tysk u-båt når fram till en av de allierade u-båtarna ser de sin chans att lägga vantarna på en avkodningsmaskin. Åldersgräns 11 år.

House Of Wax

23:00 – 01:15

House of WaxSex vänner är på väg till en fotbollsmatch. De bestämmer sig för att kampa ute en natt och fortsätta köra nästa dag. Nästa dag får de problem med bilen och två av vännerna måste följa med en anonym person till staden Ambrose för att hämta hjälp. Huvudattraktionen i Ambrose är ett fantastiskt vaxmuseum. Någonting verkar märkligt, vaxdockorna är lite för realistiska och hela staden är ödelagd. Det är bara två mordlystna bröder kvar. Vännerna måste slåss för att överleva och göra allt de kan för att slippa bli utställningsdockor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *