Kvällens filmer: Lost boys: The thirst, Angel eyes, Spide…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Lost boys: The thirst, Angel eyes, Spider-Man 2, Snyltgästen

Lost boys: The thirst

Amerikansk action från 2010. Vampyrjägaren Edgar Frog har nått botten och sörjer sin bror i en husvagn som banken tänker ta. Då kontaktas han av författaren Gwen Lieber som vill ha hans hjälp med att rädda hennes bror som har kidnappats av vampyrer.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:50 – 02:20

Angel eyes

Angel EyesAmerikansk thriller från 2001. Chicagopolisen Sharon Pogue blir överfallen av den brottsling hon jagar. En mystisk främling, Catch, ingriper och räddar Sharons liv. De blir kära i varandra samtidigt som de avslöjar varandras hemligheter. För de flesta är Catch udda och harmlös, för andra mystisk och farlig.

Trailer för Angel eyes

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:00

Spider-Man 2

Spider-Man 2Amerikanskt actionäventyr från 2004. Peter använder fortfarande sina krafter till att bekämpa brott. Han får dock en ny fiende i form av en professor med lemmar som en bläckfisk.

Trailer för Spider-Man 2

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:35

Snyltgästen

Amerikansk romantisk komedi från 1992. Arkitekten Newton Davies förälskar sig i sin barndomsvän Becky, men hon tackar nej när han friar. Tre månader senare träffar Davis den vackra servitrisen Gwen som arbetar på en ungersk restaurang. Han berättar om alla sina problem för henne. När Davis lämnar stan flyttar Gwen in i det stora huset och har snart övertygat grannar och andra om att det är hon som är Davis fru.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:10