Kvällens filmer: Mamma Mia!, Snuten i varuhuset, Total recall, The terminal,…

Mamma Mia!

Idag fredag den 18 mars sänds följande filmer på TV: Mamma Mia!, Snuten i varuhuset, Total recall, The terminal, Hostiles, Tjuren från Bronx, The spy who dumped me, Widows, Aurora Teagarden mysteries: Real murders

Mamma Mia!

Mamma Mia!Brittisk-amerikansk musikal från 2008. Till en bakgrund av klassiska Abba-sånger möter vi tjugoåriga Sophie och hennes mamma Donna, som bor på en liten grekisk ö. Sophie är mitt uppe i sina bröllopsförberedelser när hon upptäcker att en av tre olika män kan vara hennes okända far. För att ta reda på vem som är hennes far så bjuder hon alla tre männen till sin grekiska barndomsö där bröllopet kommer att äga rum. Detta utan hennes mamma Donnas vetskap.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Mamma Mia!

Snuten i varuhuset

Snuten i varuhusetAmerikansk actionkomedi från 2009. Paul Blart är en mildsinnad småbarnsförälder som arbetar som säkerhetsvakt på ett varuhus. Han har om och om igen försökt komma in på polishögskolan, men utan att lyckas – främst på grund av att han är överviktig. En dag tar den organiserade brottsligheten över varuhuset och tar gisslan. På insidan finns Blart. Han vägrar att lämna, ty han har ansvar för säkerheten. På så sätt blir han polisens ögon på insidan. På egen hand försöker han hindra för gangstrarna.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:00. Läs mer om Snuten i varuhuset

Total recall

Total recallAmerikanskt sci-fidrama från 1990. Året är 2084 och byggarbetaren Douglas Quaid upptäcker att hela hans minne är ett chip som implanterats i hans hjärna. I själva verket är Quaid en hemlig agent som blivit ett hot mot myndigheterna, som därför uppfunnit en lågmäld livsstil åt honom. Efter att ha fått reda på sanningen reser han till Mars på jakt efter svaren om vem han är, och vem som planterat in hans minne.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Total recall

The terminal

The terminalAmerikansk dramakomedi från 2004. Viktor Navorski kommer till flygplatsen JFK och blir ett oskyldigt offer för byråkratiska problem. Det gör att han varken kan återvända till sitt hemland eller komma in i USA. Väl inne i den nöjesfyllda flygplatsen skaffar sig Viktor vänner, jobb, en romans och upptäcker till slut Amerikas sanna hjärta.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om The terminal

Hostiles

HostilesAmerikansk västern från 2017. År 1892 får en legendarisk kapten i uppgift att eskortera en döende Cheyenne-hövding till Montana. Motvilligt går kaptenen med på det. Resan kantas av stora faror och utmaningar – från alla håll.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Hostiles

Tjuren från Bronx

Tjuren från BronxOm proffsboxaren Jake La Motta, vars psykiska och sexuella problem leder till brutalt våld både i och utanför boxningsringen.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Tjuren från Bronx

The spy who dumped me

The spy who dumped meAmerikansk komedi från 2018. Audrey och Morgan är två 30-åriga bästisar i Los Angeles som helt oväntat dras in i en internationell konspiration. Audreys exkille dyker upp i deras lägenhet med en hel hop livsfarliga mördare hack i häl. De två tjejerna förvånar till och med sig själva när de kastar sig huvudstupa rakt in i hetluften och flyr från brutala mördare genom halva Europa och möter en väldigt skum men otroligt charmig brittisk agent samtidigt som de måste komma på en plan för att rädda världen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The spy who dumped me

Widows

WidowsAmerikansk thriller från 2018. När deras makar dör under en kupp tvingas fyra kvinnor samman. De har inte mycket gemensamt än den miljonskuld som makarna har efterlämnat.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Widows

Aurora Teagarden mysteries: Real murders

Aurora Teagarden mysteries: Real murdersKanadensisk kriminalfilm från 2015. Aurora är med i Real Murders Club, en klubb som diskuterar olika brott. Hon hittar en av medlemmarna mördad på ett sätt som påminner om ett mord som klubben skulle diskutera.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 18:15. Läs mer om Aurora Teagarden mysteries: Real murders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *