Kvällens filmer: Man lever bara två gånger, American pie …

Man lever bara två gånger, American pie presents: The naked mile, Duplicity

Man lever bara två gånger

23:00 – 01:25

Brittisk action från 1967. När en amerikansk och rysk rymdkapsel kapas oroar man sig för att ett tredje världskrig ska bryta ut. Den brittiska regeringen ger agent 007 i uppdrag att försöka förhindra den katastrof ett krig skulle innebära. Bond upptäcker att det är organisationen Spectre som ligger bakom kapningarna men motiven är oklara. Nu måste han hitta de försvunna kapslarna innan de två stormakterna startar ett världskrig.

American pie presents: The naked mile

21:00 – 23:05

Amerikansk komedi från 2006. Erik Stifler kommer plötsligt till insikt att han kan komma att bli den förste Stifler som går ut high school som oskuld. Fast besluten att så inte ska bli fallet, gör Erik allt för att hitta en villig partner. Det perfekta tillfället verkar plötsligt uppstå när Erik beger sig till det årliga ”Naked mile race”, där det finns fullt av unga flickor.

Duplicity

21:00 – 23:35

DuplicityAmerikansk thriller från 2009. Två före detta agenter börjar jobba för var sitt konkurrerande företag i syfte att spela ut dem mot varandra. Lyckas deras plan blir de miljonärer. Men i takt med att känslor växer fram mellan dem får de allt svårare att lita på varandra.

Trailer för Duplicity