Kvällens filmer: Mean girls, Sex Drive, Roadkill, Swing v…

Mean girls, Sex Drive, Roadkill, Swing vote, Sömnlös i Seattle, På smällen, Alla kungens män, Transformers, Harsh times, Happy Gilmore, The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood, The Prestige, Black Knight

Mean girls

20:00 – 22:00

Mean GirlsAmerikansk komedi från 2004. Cady Heron har vuxit upp i den afrikanska djungeln med sina föräldrar som är zoologer och tror sig kunna allt om överlevnad. Men djungelns lag får en helt ny innebörd när familjen flyttar till USA och hon som 15-åring börjar i en vanlig skola. Hon försöker finna sin plats bland de andra eleverna och möter Regina George, ledare för skolans mest populära gäng. När Cady sedan förälskar sig i Reginas före detta pojkvän bryter det stora tjejkriget ut. Barntillåten (n)

Sex Drive

22:00 – 00:15

Sex DriveVissa saker är värda att köra långt för. Om man som Ian är 18 år och känner sig som USAs sista oskuld gör man desperata saker.

Roadkill

00:15 – 02:10

RoadkillDet är sommarlov och collegestudenten Lewis Thomas ska dra ut på en bilresa tvärs över USA för att plocka upp tjejen i sina drömmar, Venna. Men Lewis romantiska förhoppningar stöter på patrull när han gör ett stopp på vägen för att rädda sin bror Fuller. Fuller övertalar Lewis att spela en långtradarchaufför ett spratt.

Swing vote

21:40 – 23:35

Swing VoteAmerikansk långfilm från 2008. Bud Johnson är en apatisk, ölälskande, trevlig loser som glider genom ett liv som redan passerat. Hans enda ljuspunkt i hans trista existens är hans underbara 12-åriga dotter, Molly. Hon tar hand om dem båda tills det är dags för presidentval och en enda röst ska avgöra vem som vinner posten som USA:s president. Rösten är hennes pappas. HD.

Sömnlös i Seattle

20:00 – 22:10

Sam har blivit änkling vet inte hur han ska orka komma vidare i livet. Hans son Jonah tror att det skulle vara bra för pappan att träffa en kvinna. Jonah lyckas få Sam att prata i radio, vilket leder till att Sam får hundratals brev från kvinnor i hela USA som blev fascinerade av honom när han talade från hjärtat på radion om sin bortgångna fru. En av de som skriver till Sam är Annie, som är förlovad med den torre Walter. Hon blir allt mer förtrollad av tanken på att träffa Sam… Text-TV s. 690.

På smällen

22:10 – 00:45

På smällenDet sista festprissen Ben Stone väntade sig var att hans one night stand plötsligt dök upp på hans tröskel åtta veckor senare och berättade att hon var gravid.

Alla kungens män

01:15 – 03:35

Filmatisering av Robert Penn Warrens Pulitzerbelönade 40-talsroman med samma namn om Willie Stark, en karismatisk sydstatspolitiker med höga ideal och stora planer. Efter att han blivit vald till guvernör visar det sig dock att det inte är någon lätt uppgift att genomföra de reformer som han planerat och att maktens korridorer är fulla av korruption och mygel.

Transformers

23:00 – 01:50

TransformersAmerikansk science fiction från 2007. Jorden invaderas av robotar från yttre rymden som är ute efter energikällan, energon. Utomjordingarna är beredda att göra vad som helst för att få kontrollen över energon och mänsklighetens öde vilar nu i tonåringen Sam Witwickys händer. Åldersgräns 11 år.

Harsh times

01:50 – 04:10

Harsh TimesAmerikanskt drama från 2006. Jim Davis har avskedats från det militära och lider av posttraumatisk stress efter svåra upplevelser under sin krigstjänstgöring. Han hoppas få jobb hos Los Angelespolisen för att kunna gifta sig med sin mexikanska flickvän Marta och ta henne till USA. Under tiden umgås han med sin bäste vän Mike. Mikes flickvän Sylvia har gett honom två val, skaffa ett jobb eller flytta ut. Jim och Mike flyr verkligheten och glider in i ett liv fyllt av droger, våld och brottslighet, precis som när de var unga.

Happy Gilmore

22:00 – 23:55

Happy GilmoreKomedi om den brutale hockeyspelaren Happy (Adam Sandler), som plötsligt börjar spela golf. Med sitt vansinniga spel blir Happy snabbt en stor mediesensation. Golf är en elegant sport. Eller var, rättare sagt. Tills Happy Gilmore började spela…

The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood

23:55 – 01:45

Tillsammans med sina vänner beger sig The Duke Boys till Hollywood i hopp om att sälja sina inspelningar, och tjäna tillräckligt med pengar för att bygga ett nytt sjukhus i Hazzard-området. Men på vägen blir deras inspelningar och pengar stulna och plötsligt de jagas av en lönnmördare, sliskiga skivproducenter, ryska gangsters och inte minst, elaka lånehajar.

The Prestige

21:00 – 23:35

The PrestigeFinns det hemligheter som är värda att gå över lik för att avslöja? Den mystiska berättelsen, som utspelar sig i London i slutet av 1800-talet, handlar om två magiker vars intensiva rivalitet blir en livslång kamp fylld av besatthet, svek och svartsjuka – med dödliga konsekvenser. I rollen som magiassistent ser vi Scarlett Johansson, som inte kan undgå att dras in det livsfarliga spelet. Den imponerande rollistan inkluderar även Michael Caine och David Bowie.

Black Knight

02:10 – 03:45

Black KnightRappkäftade och kaxiga Jamal sitter fast i ett jobb utan framtidsmöjligheter på en nöjespark. Efter en olycka förflyttas Jamal tillbaka till 1300-talets England – en värld full av skinande rustningar, med en ondskefull kung och sköna damer i knipa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *