Kvällens filmer: Min stora kärlek, Dödligt vapen, Snuten …

Min stora kärlek, Dödligt vapen, Snuten i varuhuset, The Invisible

Min stora kärlek

21:00 – 23:05

Min Stora KärlekAmerikansk komedi från 2001. Det första Hal Larson ser när han ser en kvinna är hennes yttre och han kan inte tänka sig att dejta någon som inte ser ut som en supermodell. Men när han blir hypnotiserad av gurun Tony Robbins förändras hans syn på kvinnor drastiskt. Plötsligt ser Hal deras inre skönhet och när han träffar den överviktiga Rosemary blir han genast förälskad. Frågan är om deras förhållande kan överleva när Hals hypnotiska tillstånd bryts (n)

Dödligt vapen

21:00 – 23:15

Martin Riggs och Roger Murtaugh är två Vietnamveteraner som är poliser i Los Angeles. Men där slutar likheterna. Murtaugh är en sansad, respekterad familjefar. Riggs anses av kollegorna vara obalanserad på gränsen till galenskap. Nu är de partners som ska undersöka ett fall av omfattande internationell knarksmuggling.

Snuten i varuhuset

21:00 – 22:55

Snuten i varuhusetPaul Blart är en mildsinnad småbarnsförälder som arbetar som säkerhetsvakt på ett varuhus. Han har om och om igen försökt komma in på polishögskolan, men utan att lyckas – främst på grund av att han är överviktig. En dag tar den organiserade brottsligheten över varuhuset och tar gisslan. På insidan finns Blart. Han vägrar att lämna, ty han har ansvar för säkerheten. På så sätt blir han polisens ögon på insidan. På egen hand försöker han hindra för gangstrarna.

The Invisible

02:30 – 04:05

The InvisibleBaserad på romanen Den osynlige av Mats Wahl. Nick Powell är en high school-student som blir brutalt misshandlad och slängd i en brunn för att dö. Men han passerar inte över till ”andra sidan” utan hamnar i världen mellan liv och död.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *