Kvällens filmer: Mumien – återkomsten, Jerry Maguire, En officer och…

Mumien - återkomsten

Idag måndag den 12 juni sänds följande filmer på TV: Mumien – återkomsten, Jerry Maguire, En officer och gentleman, Blood ties, Ett päron till farsa i Las Vegas

Mumien – återkomsten

Mumien - återkomstenAmerikansk äventyrsthriller från 2001. Tio år efter det första mötet med den mumifierade prästen hotas Rick och Evelyns idyll av en 6000 år gammal förbannelse. Den ska återuppväcka guden Anubis armé från de döda och förinta jordens civilisation.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Mumien – återkomsten

Jerry Maguire

Jerry MaguireAmerikansk komedi från 1996. Jerry är sportagent på en stor firma och han har idéer om hur företaget skulle kunna förändra sin verksamhet till det bättre. När han presenterar dem för sina medarbetare får han dock sparken och med en trogen kollega och sin enda klient bestämmer han sig för att starta eget.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00. Läs mer om Jerry Maguire

En officer och gentleman

En officer och gentlemanAmerikanskt drama från 1982. Ensamvargen Zack Mayo börjar på en kadettskola för att bli pilot i amerikanska flottan. Under tretton veckor får han lära sig vikten av disciplin, vänskap och kärlek.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:45. Läs mer om En officer och gentleman

Blood ties

Blood tiesFransk-amerikansk thriller från 2013. När Chris kommer ut ur fängelset står lillebror Frank där. Frank är polis och full av hopp inför broderns framtid. Han hjälper honom med jobb, låter Chris bo hemma hos honom och försöker få honom att hitta tillbaka till sin familj. Men Chris hittar inte rätt i det livet och snart är han tillbaka i gamla vanor. Frank tvingas nu inse att blodsbanden kanske inte räcker för att rädda brodern. Dessutom hindrar broderns härjningar hans, fram tills nu, ljusa karriär inom polisen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:30. Läs mer om Blood ties

Ett päron till farsa i Las Vegas

Ett päron till farsa i Las VegasAmerikansk komedi från 1997. Clark Griswold reser med sin familj till Las Vegas. De skall avverka alla sevärdheter och roliga attraktioner. Men i spelstaden finns också oändliga möjligheter att både spela och klanta bort sina pengar.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Ett päron till farsa i Las Vegas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *