Kvällens filmer: Fifty shades freed, Kingsman: The secret service, Ett päron…

Fifty shades freed

Idag söndag den 11 juni sänds följande filmer på TV: Fifty shades freed, Kingsman: The secret service, Ett päron till farsa, Beetlejuice, Mitt stora feta grekiska bröllop 2, Wallander: Bröderna, Suedi

Fifty shades freed

Fifty shades freedAmerikanskt drama från 2018. Anastasia och Christian gifter sig men Jack Hyde fortsätter att hota deras förhållande.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Fifty shades freed

Kingsman: The secret service

Kingsman: The secret serviceBrittisk actionkomedi från 2014. Eggsy är en strulig tonåring utan några särskilda framtidsutsikter. En dag kommer han i kontakt med Harry, chefen för hemlig agentorganisation, Kingsman. Det visar sig att Eggsys sedan länge döda pappa var Kingsman-agent, och nu får han ett erbjudande om att försöka gå i hans fotspår.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Kingsman: The secret service

Ett päron till farsa

Ett päron till farsaAmerikansk komedi från 1983. Familjen Griswold beger sig ut på en semester med förvecklingar. Slutdestinationen är nöjesparken Wallys World. På vägen lyckas de få sin bil plundrad på delar, hämta upp grälsjuka faster Edna och undvika en katastrof då de kraschar genom en vägskylt. När de äntligen kommer fram till nöjesparken är den inte vad de förväntar sig, men Clark vägrar att acceptera ett nederlag och hamnar i trubbel med parkens säkerhetsvakt.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:00. Läs mer om Ett päron till farsa

Beetlejuice

BeetlejuiceAmerikansk rysarkomedi från 1988. Paret Maitland avlider i en olycka, men de har svårt att acceptera sin död och stannar därför kvar i sitt hem som spöken. När en ny familj köper och flyttar in i deras gamla hus vänder sig paret Maitland i desperation till ett annat spöke, Beetlejuice och ber om hjälp att driva ut människorna ur huset.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Beetlejuice

Mitt stora feta grekiska bröllop 2

Mitt stora feta grekiska bröllop 2Amerikansk familjekomedi från 2016. Toula och hennes dotter Paris jobbar på hennes grekiska restaurang i väntan på att hon ska sluta high school. Toula blir sårad över att Paris vill studera långt hemifrån, och Paris tar illa vid sig av att familjen ständigt ska lägga sig i. Familjen får en chock när de får reda på att Toulas föräldrar aldrig har gift sig. Det leder till ett ännu större grekiskt bröllop!

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:20. Läs mer om Mitt stora feta grekiska bröllop 2

Wallander: Bröderna

Wallander: BrödernaSvenskt kriminaldrama från 2005. När makarna Olof och Carolina Wrangel hittas mördade på sitt gods visar utredningen att Carolina torterats och våldtagits framför sin makes ögon. Snart pekar allt på att morden handlar om hämnd för något som inträffat 20 år tidigare.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Wallander: Bröderna

Suedi

SuediSvensk komedi från 2021. Vad skulle du göra om du hittade 30 miljoner kronor?. När Mahmod gör just detta vet han exakt vad han ska göra; skaffa sig en ny identitet och bli sedd som en svensk, eller som man säger i orten, en Suedi. Det finns ett litet problem bara Snart blir alla sedlarna ogiltiga.

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:55. Läs mer om Suedi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *