Kvällens filmer: Natt på museet, Natt på museet 2, The Ug…

Natt på museet, Natt på museet 2, The Ugly Truth, Blue Crush, Bruce den allsmäktige, Harry Potter och Fenixorden, En på miljonen

Natt på museet

19:00 – 21:10

Natt på MuseetAmerikansk actionkomedi från 2006. Larry Daley är frånskild och har en son. Hans stora problem är att han aldrig lyckas behålla ett jobb. När han får jobb som nattvakt på Naturhistoriska museet i New York ser han framför sig ett enkelt jobb som han kan sova sig igenom. Men jobbet blir inte riktigt som han tänkt sig, det vilar en förbannelse över museet och varje natt vaknar museiföremålen till liv och kaos utbryter. För Larry blir det ett tufft jobb att se till att återställa ordning tills museet öppnar på morgonen. Åldersgräns 7 år.

Natt på museet 2

21:10 – 23:20

Amerikansk actionkomedi från 2009. Larry har tidigare jobbat som nattvakt på Naturhistoriska museet och är nu en framgångsrik affärsman. När han får kännedom om att museet ska renoveras och hela utställningen ska deponeras på Smithsonian institute inser han att han är den enda som vet att figurerna varje natt vaknar till liv. Det dröjer inte länge förrän han får ett desperat samtal från figurerna som behöver hans hjälp. En egyptisk farao gör nu anspråk på världsherraväldet och hotar hans gamla vänner och den enda som kan hjälpa dem är Larry. Åldersgräns 7 år.

The Ugly Truth

21:00 – 23:00

The Ugly TruthAbby är en framgångsrik Tv-producent som har höga krav när det kommer till män. Mike är stjärnan i hennes Tv-program och han vet att män bara är ute efter en enda sak. Men Abby är fast besluten att bevisa att hon kan lyckas i kärlek, så hon lyder alla Mikes råd under en ny och lovande romans. De oväntade resultaten slår alla i deras omgivning med häpnad.

Blue Crush

00:30 – 02:35

Blue CrushDana är 18, vacker och en grym surfare med en bokhylla fylld av troféer som bevis på detta. När hennes pappa sätter press på henne att börja på college, flyr Dana från sitt hem i Beverly Hills till stränderna i Sydafrika. Där finns några av världens bästa surfställen och det är hennes döda mammas hemland. Med ett gäng omaka surffanatiker som sällskap, ger sig Dana av på en resa längs Afrikas hisnande södra kust för att uppfylla sin mors dröm.

Bruce den allsmäktige

22:15 – 00:10

Bruce den allsmäktigeAmerikansk komedi från 2003. Bruce Nolan jobbar som reporter på tv och är missnöjd med det mesta i livet trots att han är populär bland tv-tittarna och har en kärleksfull flickvän. När Bruce upplever en av de värsta dagarna i sitt liv tar han ut sin ilska på Gud. Det Bruce inte förväntat sig är att Gud ska dyka upp i form av en människa. Gud ger Bruce övermänskliga krafter och utmanar honom att ta hans jobb för att se om han kan göra det bättre. Men Bruce har bara en vecka på sig att bevisa att han kan göra världen till en bättre plats. Åldersgräns 7 år.

Harry Potter och Fenixorden

16:15 – 19:00

Harry Potter och FenixordenLord Voldemort har återvänt, men magikersamfundet vägrar att inse detta. När professor Umbridge vägrar att lära sina elever att försvara sig mot onda svartkonster beslutar sig en grupp elever för att ta saken i egna händer.

En på miljonen

03:35 – 05:20

Svensk komedi från 1995. Torsten Söderberg är en helt vanlig man, med fru och två tonårsbarn. Men när banken där Torsten arbetat i 30 år måste skära ner får han sparken. Han bestämmer sig för att bevisa att han är oumbärlig genom att fingera ett bankrån där han ska framstå som hjälte. Åldersgräns 11 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *