Kvällens filmer: Pirates of the Caribbean: Svarta pärlans…

Idag måndag visas följande filmer på TV: Pirates of the Caribbean: Svarta pärlans förbannelse, Eagle eye, Bad Santa, Tjejen som föll överbord

Pirates of the Caribbean: Svarta pärlans förbannelse

Amerikanskt äventyr från 2003. Jack Sparrow är en ständigt överförfriskad pirat som lever ett lättjefullt liv i Karibien. Den charmige sjörövarens avslappnande tillvaro får sig dock en ordentlig törn när hans älskade skepp blir stulet av hans ärkefiende, kapten Barbossa. Jack är fast besluten att ta tillbaka sitt fartyg, men det visar sig lättare sagt än gjort. Kapten Barbarossa och hans besättning har nämligen förvandlat Jacks skuta till ett spökskepp.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 20:00 – 22:55

Eagle eye

Eagle EyeAmerikansk actionthriller från 2008. Två människor kastas in i en katt- och råttalek då de blir uppringda av en kvinna som hotar dem och tvingar dem att utföra livsfarliga uppdrag. De har ingen aning om varför just de valts ut men vet att de har att göra med någon som övervakar varje steg de tar.

Trailer för Eagle eye

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:20

Bad Santa

Bad SantaAmerikansk-tysk komedi från 2003. Willie T Stokes är en spydig och småkriminell jultomte som sprider mer olycka än julglädje. Tillsammans med sin småväxte kumpan Marcus har han nämligen för avsikt att råna varuhuset där de arbetar. Deras planer kompliceras dock när de möter en mobbad liten pojke.

Trailer för Bad Santa

Filmen visas på SVT1 klockan 22:40 – 00:10

Tjejen som föll överbord

Amerikansk komedi från 1988. Joanna Stayton är en odräglig, uttråkad och snorkig överklasskvinna. Hon anlitar snickaren Dean Proffit för att utföra ett jobb på hennes yacht. Men Proffit och Mrs Stayton blir snabbt ovänner och när Proffit vill ha sin lön vägrar Mrs Stayton att betala honom. Men Proffit får sin hämnd när hon faller överbord och tappar minnet. I ett anfall av hämndgirighet inbillar han Mrs Stayton att hon är hans fru och mor till hans fyra hopplösa ungar.

Filmen visas på TV4 klockan 23:00 – 01:15