Kvällens filmer: Road Trip: Beer Pong, K-19: The widowmak…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Road Trip: Beer Pong, K-19: The widowmaker, Snuten i Hollywood, Snuten i Hollywood, forts, Act of valor, Big

Road Trip: Beer Pong

Amerikansk komedi från 2009. Tre collegekillar ger sig ut på sitt levs resa för att vara med på en ölhävartävling. Men vägen mot berömmelse är kantad av galna, oplanerade stopp, som när de träffar på en familj med glada strippor. Kan de nå det stora målet… att vinna tävlingen?.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:20 – 03:20

K-19: The widowmaker

Amerikansk dramathriller från 2002. Det är 1961 och mitt under Kalla kriget. K-19 är Sovjetunionens modernaste atom-u-båt och har i uppdrag att placera sig utanför USAs kust. Men en läcka i reaktorn gör att u-båten riskerar att explodera och starta ett tredje världskrig. U-båtens befäl måste reparera skadan, eller be amerikanerna om hjälp och förlöjliga sig själv och sitt land.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:40

Snuten i Hollywood

Snuten i HollywoodAmerikansk actionkomedi från 1984. Axel Foley är polis och följer inte alltid regelboken. När hans bäste vän blir mördad bestämmer han sig för att försöka hitta förövaren. Axel misstänker att mördaren utger sig för att vara konsthandlare i Beverly Hills. Till sin hjälp får han två motvilliga poliser från Beverly Hills som också fått i uppdrag att hålla ett öga på Axel. Den osannolika trion stöter på många situationer där Axel genom sitt något udda sätt att jobba på lyckas rädda dem.

Trailer för Snuten i Hollywood

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

Snuten i Hollywood, forts

Amerikansk actionkomedi från 1984. Axel Foley är polis och följer inte alltid regelboken. När hans bäste vän blir mördad bestämmer han sig för att försöka hitta förövaren. Axel misstänker att mördaren utger sig för att vara konsthandlare i Beverly Hills. Till sin hjälp får han två motvilliga poliser från Beverly Hills som också fått i uppdrag att hålla ett öga på Axel. Den osannolika trion stöter på många situationer där Axel genom sitt något udda sätt att jobba på lyckas rädda dem.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 23:15

Act of valor

Act of ValorAmerikansk action från 2012. När räddningen av en kidnappad CIA-agent leder till upptäckten av en terroristkomplott mot USA skickas ett team elitsoldater ut på en människojakt. När plutonen sätter fart för att stoppa en koordinerad attack som kan döda och skada tusentals amerikanska civila måste de balansera lojaliteten till sitt land, sitt team och sina familjer.

Trailer för Act of valor

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:15

Big

BigAmerikansk komedi från 1988. Josh vill bli vuxen och önskar sig det av en spåmaskin på ett nöjesfält. Morgonen därpå vaknar han upp med en 35-årings kropp. Men Josh är fortfarande samma 12-årige pojke innanför den åldrade utsidan. Nu måste han lära sig att leva i de vuxnas värld.

Trailer för Big

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:10