Kvällens filmer: Spy kids 2: De förlorade drömmarnas ö, B…

Spy kids 2: De förlorade drömmarnas ö, Boogie Nights, Stay, 2012, Hämnden är ljuv, Alien Autopsy, Natt på museet 2, Gudfadern del II, 2 Fast 2 Furious, Serial Mom, TV Shop

Spy kids 2: De förlorade drömmarnas ö

19:55 – 22:00

Spy Kids 2: De Förlorade Drömmarnas ÖAmerikanskt familjeäventyr från 2002. Carmen och Juni Cortez har precis avslutat en spionutbildning och gått ut med högsta betyg. När världen hotas får Carmen och Juni i uppdrag att tillsammans med sina föräldrar, som också är spioner, bege sig till ön Lost dreams, där en galen vetenskapsman härjar. Men på ön visar det sig att inget i deras spionutrustning fungerar så de måste förlita sig på sin egen skicklighet för att kunna rädda världen. Åldersgräns 7 år (n)

Boogie Nights

22:00 – 01:10

Boogie NightsLos Angeles sommaren 1977. Här är livet ett enda discodunkande, kokainflödande jätteparty under gassande solsken. Här finns Jack Horner som producerar ”konstnärliga” pornografiska långfilmer. Jack är på jakt efter en ny manlig ”stjärna” och hittar Eddie. Reilly, Don Cheadle, William H Macy.

Stay

22:00 – 23:35

StayAmerikansk långfilm från 2006. Henry hör obehagliga röster och ser fruktansvärda syner. Händer dessa saker verkligen på riktigt eller bara inne i Henrys huvud? Sam blir mer och mer osäker, och tappar själv gradvis greppet om verkligheten. Men han måste hitta sanningen bakom Henrys vidriga mardrömstillstånd innan det är för sent.

2012

20:00 – 23:10

2012Mayaindianerna förutspådde för hundratals år sedan att jorden ska drabbas av stora naturkatastrofer och slutligen gå under år 2012. När de gamla sägnerna blir verklighet och människorna står inför världens förintelse kämpar Jackson Curtis inte bara för att rädda sin familj, utan hela mänskligheten. Det blir en omöjlig kamp mot klockan och hopplösa odds. Men Jackson vägrar ge upp trots att allt hopp verkar vara ute.

Hämnden är ljuv

23:10 – 01:15

Vi ser Meg Ryan och Matthew Broderick i rollerna som Maggie och Sam i den här romantiska komedin om förlorad kärlek och hämndens ljuvhet. Tillsammans smider Maggie och Sam diaboliska planer för att hämnas på sina föredettingar. Om allt går som det ska kommer deras ex att ångra att de någonsin fötts…. Text-TV s. 690.

Alien Autopsy

01:15 – 03:00

Alien AutopsyÅret är 1995 och vännerna Ray och Gary reser till Ohio för att leta efter Elvis-memorabilia. Men snart hamnar de i trubbel med en maffiamedlem. Deras enda utväg är att återskapa en hemmavideo som visar en obduktion av en utomjording. Med hjälp av sina vänner – en begravningsentreprenör, en docktillverkare, en slaktare och en restaurangägare – lyckas de grundlura gangstern. Men de har inte räknat med att den internationella pressen ska få nys om historien…

Natt på museet 2

21:30 – 22:00

Amerikansk actionkomedi från 2009. Larry har tidigare jobbat som nattvakt på Naturhistoriska museet och är nu en framgångsrik affärsman. När han får kännedom om att museet ska renoveras och hela utställningen ska deponeras på Smithsonian Institute inser han att han är den enda som vet att figurerna varje natt vaknar till liv. Det dröjer inte länge förrän han får ett desperat samtal från figurerna som behöver hans hjälp. En egyptisk farao gör nu anspråk på världsherraväldet och hotar hans gamla vänner och den enda som kan hjälpa dem är Larry.

Gudfadern del II

23:55 – 04:00

Gudfadern del IIAmerikanskt kriminaldrama från 1974. Uppföljaren till Gudfadern berättar både om den unge Don Vito och sonen Michaels framgångar som den nye Gudfadern. Åldersgräns 15 år.

2 Fast 2 Furious

23:00 – 01:10

2 Fast 2 FuriousBrian O’Conner har lämnat Los Angeles till följd av sina olagliga förehavanden och driver nu runt på Miamis gator och tjänar sitt uppehälle genom street-raicing. Övervakad av tulltjänstemannen Monica Fuentes grips han av polisen och tvingas motvilligt till att infiltrera drogkungen Carter Verones organisation i utbyte mot att hans brottsregister raderas. Brian beger sig hem till Barstow där han anlitar sin gamla kumpan Roman Pearce. Tillsammans med Roman och Monica försöker de sätta fast Verone.

Serial Mom

03:00 – 04:30

Serial MomBeverly Suthpin är en lyckligt lottad hemmafru. Hon är gift med en framgångsrik tandläkare och har två välartade barn – Misty och Chip. Men under den välputsade ytan döljer sig en vrede som bara väntar på att få komma ut. En dag när sonens lärare uttalar sig om Chip i mindre positiva ordalag på ett föräldramöte, mejar Bev efteråt ner läraren på skolans parkeringsplats. Med Bevs plötsliga smak för mord får ytterligare fem stackare sätta livet till. Polisen är henne på spåren, och uppmärksamheten i media har helt plötsligt gjort Bevery till en kändis.

TV Shop

05:20 – 05:30

Beverly Suthpin är en lyckligt lottad hemmafru. Hon är gift med en framgångsrik tandläkare och har två välartade barn – Misty och Chip. Men under den välputsade ytan döljer sig en vrede som bara väntar på att få komma ut. En dag när sonens lärare uttalar sig om Chip i mindre positiva ordalag på ett föräldramöte, mejar Bev efteråt ner läraren på skolans parkeringsplats. Med Bevs plötsliga smak för mord får ytterligare fem stackare sätta livet till. Polisen är henne på spåren, och uppmärksamheten i media har helt plötsligt gjort Bevery till en kändis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *