Kvällens filmer: State of play, The Bourne Supremacy, Ful…

Idag onsdag visas följande filmer på TV: State of play, The Bourne Supremacy, Fullt hus

State of play

State of PlayAmerikansk thriller från 2009. Kongressmedlemmen Stephen Collins är blivande stjärna i sitt parti, tills hans forskningsassistent och älskarinna mördas och hemligheter uppdagas. Journalisten Cal McCaffrey hamnar i ett dilemma. Å ena sidan är han en gammal vän till Collins, å andra har en obarmhärtig redaktör som ger honom i uppdrag att rapportera om fallet. När Cal och hans partner Della avslöjar en mörkläggning som hotar att skaka hela landets maktstruktur, upptäcker de åtminstone en sanning, när miljarder dollar står på spel är allas integritet och liv hotade. Skådespelare: Helen Mirren, Rachel McAdams, Robin Wright, Russell Crowe, Ben Affleck.(c)

Trailer för State of play

Filmen visas på SVT1 klockan 23:35 – 01:35

The Bourne Supremacy

The Bourne SupremacyBourne supremacy är fortsättningen på The bourne identity från 2002. Här fortsätter historien om David Webb, en före CIA-agent som lider av minnesförlust, och om hans försök att ta reda på mer om sitt skumma förflutna. Ännu en gång finner han sig inblandad i en konspiration med CIA. När han anklagas för ett brott han inte har begått, tvingas han till att återgå till rollen som mördaren Jason Bourne. Snart har han och hans flickvän hela CIA och en skrupellös rysk yrkesmördare efter sig. I rollerna ser vi Matt Damon, Franka Potente och Brian Cox. Filmen är baserad på Robert Ludlums andra roman.

Trailer för The Bourne Supremacy

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:10

Fullt hus

Fullt HusI det moderna Amerika där den normala familjen har 1.87 barn bor familjen Baker. Mamma Kate och pappa Tom har bestämt sig för att det blir billigare att ha fler barn i längden – så de skaffade sig ett dussin! Det blir ofta kaos – och det är husdjursgrodan-råkar-hamna-i-frukosten-kaos som vi talar om här! När Tom får veta att han fått sitt drömjobb som amerikansk fotbollstränare på ett stort universitet och Kate får veta att hennes bok ska publiceras, vänds hela familjen upp och ner. De nya förändringarna gör barnen olyckliga och när Kate måste åka till New York lämnas Tom ensam med ungarna.

Trailer för Fullt hus

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:00