Kvällens filmer: Swing vote, Repo Man, Deep blue sea, Sam…

Swing vote, Repo Man, Deep blue sea, Sammansvärjningen, A Month by the Lake, Stop-Loss, Real Crime: Lady in the Lake

Swing vote

21:30 – 23:25

Swing VoteBud Johnson är en apatisk, ölälskande, trevlig loser som glider genom ett liv som redan passerat. Hans enda ljuspunkt i hans trista existens är hans underbara 12-åriga dotter, Molly. Hon tar hand om dem båda tills det är dags för presidentval och en enda röst ska avgöra vem som vinner posten som USA:s president. Rösten är hennes pappas.

Repo Man

23:30 – 01:00

Repo ManOm två män vars jobb det är att kräva in obetalda bilar och som en dag får nys om en storaffär. De är på jakt efter en sanslöst dyrbar Cheva från 1964 som i bagageluckan gömmer en hemlighet som kan förändra världen på mindre än 24 timmar!

Deep blue sea

23:55 – 02:15

Deep Blue SeaAmerikansk thriller från 1999. Marinbiologen Susan McCallister har använt hajar som försöksdjur i sin forskning att försöka hitta ett ämne i deras hjärnor som kan bota Alzheimers. Hennes team och finansiären Russell är tveksamma till hennes metoder och deras farhågor besannas när hajarna går till attack.

Sammansvärjningen

22:00 – 00:40

Jerry Fletcher ser sammansvärjningar överallt, om allt från utomjordingar till politiska mord. På avstånd är han kär i juristen Alice Sutton men vågar inte berätta det för henne. Amerikansk actionfilm från 1997.

A Month by the Lake

21:00 – 22:50

I sexton år har fröken Bentley spenderat månaden april vid en sjö på den italienska landsbygden. Det här året är dock lite annorlunda. Hennes far har precis gått bort och hon har just gjort slut på ett 14 år långt förhållande med en gift man. Det är också mindre brittiska gäster vid sjön än vanligt och den ende engelske gentlemannen i trakten är major Wilshaw. Fröken Bentley och major Wilshaw börjar att umgås så smått, men deras bekantskap störs när den flirtiga amerikanskan fröken Beaumont kommer till sjön.

Stop-Loss

02:15 – 04:25

Stop-LossAmerikanskt drama från 2008. Den unge militären Brandon King kommer hem till Texas efter en tid i Irakkriget. Snart får han reda på att han måste återvända mot sin vilja. Tillbaka i Irak uppstår konflikter med före detta soldater och relationen till familjen, vännerna och kärleken där hemma sätts på hårda prov.

Real Crime: Lady in the Lake

04:20 – 05:00

Carol Park var en 30-årig lärarinna och mor, som mördades brutalt 1976 av sin make. Gordon Park klubbade ned sin fru Carol med en isyxa och dumpade hennes nedtyngda kropp i Coniston Water, en av Englands djupaste sjöar. Park levde sedan med hemligheten i anmärkningsvärda 21 år. Detta är historien om den sju år långa polisutredning som slutligen ställde honom inför rätta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *