Kvällens filmer: Terminator Salvation, Hajen III, Drop zo…

Terminator Salvation, Hajen III, Drop zone, Blå män

Terminator Salvation

21:00 – 23:20

Terminator SalvationÅret är 2018. Efter att Skynet utrotat större delen av mänskligheten i en kärnvapenattack kämpar en liten grupp av överlevande människor för att hindra maskinerna från att ta över världen. John Connor leder gruppen, men hans vision om framtiden ändras när Marcus Wright, en vilsen främling, plötsligt dyker upp. Connor måste avgöra om Marcus är från framtiden, eller räddad från det förflutna. När Skynet förbereder sig för sitt sista angrepp gör sig Connor och Marcus redo för ett äventyr där de måste avslöja hemligheten bakom Skynets ödesdigra plan.

Hajen III

00:55 – 02:55

Det är premiär för Undersea Kingdom, en plats där man i långa glastunnlar kan studera sjölivet under vattenytan. Men en vit haj har lyckats ta sig in i den avstängda lagunen och olyckan är ett faktum… I rollerna bl a Dennis Quaid, Bess Armstrong och Simon MacCorkindale. Regi: Joe Alves.

Drop zone

00:55 – 03:00

Drop ZoneAmerikanskt actiondrama från 1994. Pete Nessip och hans bror Terry eskorterar Earl Leedy, en databrottsling, med flyg. Under resan blir planet anfallet av terrorister som sedan sprängar sig ur planet. Polisen tror inte att terroristerna överlevde men Peter tror att det handlar om ett gäng extremt duktiga fallskärmshoppare som hade i uppdrag att frita Leedy. Åldersgräns 15 år.

Blå män

03:00 – 04:50

Dansk komedi från 2008. Dion och Lotte är kollegor på en återvinningsstation och samarbetet mellan dem fungerar utmärkt. Ingen av dem anser att man ska jobba ihjäl sig och skjuter gärna upp det som går till en annan dag. Men när it-säljaren Jesper, som dömts till samhällstjänst dyker upp ruckas deras väl inarbetade system. För Jesper blir det också en stor omställning när han blir tvungen att göra ett jobb han anser vara till för ointelligenta människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *