Kvällens filmer: Terror på Elm Street, Världen räcker inte till, Your…

Terror på Elm Street

Idag fredag den 31 juli sänds följande filmer på TV: Terror på Elm Street, Världen räcker inte till, Your highness, Drive Angry, De omutbara, Lockout, Mannen med den gyllene pistolen, Spanglish, Möt Joe Black, For a good time, call., Lake Placid: The Final Chapter

Terror på Elm Street

Terror på Elm StreetFyra tonåringar i Los Angeles har samma mardröm om att de jagas och mördas av en man i slokhatt. När en av dem mördats i drömmen försvinner hon i verkligheten.

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 23:55

Världen räcker inte till

Världen räcker inte tillAgent James Bond får i uppdrag att skydda oljearvtagaren Elektra som bestämt sig för att färdigställa sin avlidne fars planer, bygget av en pipeline från Ryssland till Istanbul. Bond kastas in i ett äventyr där han möter en av sina värsta motståndare, den hänsynslöse terroristen Renard.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00

Your highness

Your highnessAmerikanskt äventyr från 2011. Prins Thadeous blir konstant överskuggad av sin bror, prins Fabious. När Fabious blivande brud Belladonna blir kidnappad av en ond trollkarl ger sig de båda prinsarna ut på ett äventyr för att rädda henne. När brodern blir tillfångatagen får Thadeous chans att äntligen få visa sin tapperhet. Skådespelare: Natalie Portman, Toby Jones, Zooey Deschanel, James Franco, Danny McBride.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 01:05

Drive Angry

Drive AngryMilton är en hårdnackad brottsling som brutit sig ut från helvetet för att hitta den ondskefulla kulten som mördade hans dotter och kidnappade hans barnbarn. Han slår sig ihop med Piper – en tuff servitris som söker egen försoning.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00

De omutbara

De omutbaraAmerikanskt kriminaldrama från 1987. Elliot Ness kommer till 1920-talets Chicago för att sätta dit den mäktige Al Capone en gång för alla. Först verkar uppdraget näst intill omöjligt men med lite hjälp från veteranpolisen Jimmy Malone. Ness lyckas samla ihop ett proffsteam som står beredda med sina minst sagt okonventionella metoder för att skipa rättvisa. Skådespelare: Sean Connery, Robert De Niro, Kevin Costner.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 23:30

Lockout

LockoutLockout, som utspelar sig i en nära framtid och har Guy Pearce och Maggie Grace i huvudrollerna, följer en oskyldigt dömd före detta regeringsagent (Pearce), vars enda chans att säkra sin frihet ligger i det farliga uppdraget att rädda presidentens dotter (Grace) från straffångar som ställt till upplopp vid ett säkerhetsfängelse i yttre rymden.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Mannen med den gyllene pistolen

Mannen med den gyllene pistolenEtt brev med en guldkula med texten 007 ingraverad anländer till MI6. Misstanken är att lönnmördaren Scaramanga, känd som mannen med den gyllene pistolen, fått i uppdrag att döda James Bond. Bonds chef M beslutar att genast avbryta Bonds nuvarande uppdrag och skicka iväg honom på semester.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 23:35

Spanglish

SpanglishAmerikansk dramakomedi från 2004. Flor emigrerar till Los Angeles från Mexico i hopp om att skaffa sig ett bättre liv för sig själv och sin dotter, Cristina. Flor anställs som hushållerska hos paret Clasky och kämpar med språksvårigheter, deras excentriska livsstil och dotterns femininitet som blomstrar. Skådespelare: Paz Vega, Cloris Leachman, Shelbie Bruce, Adam Sandler, Téa Leoni.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00

Möt Joe Black

Möt Joe BlackWilliam Parrish är en mäktig man som badar i pengar och äger ett internationellt multimediaimperium. Trots förlusten av sin älskade fru är William nöjd med livet, och står mycket nära sina döttrar Allison och Susan. En natt börjar William visa symtom på en allvarlig hjärtattack, och besöks av en mystisk främling, Joe Black. Joe, som är dödens ängel, har kommit för att besöka William och tala om för honom att hans tid på jorden snart är slut. Men William vill inte följa med. Joe är nyfiken på livet i människornas värld, och de två männen sluter ett avtal. William får tid på sig att ordna upp sina affärer medan Joe väntar och ser hur det är att vara människa. Joe tycker om upplevelsen, och blir förälskad i Susan. Att förhandla om kärleken är dock inte lättare för Joe än för någon annan man.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

For a good time, call.

For a good time, call.Amerikansk komedi från 2012. Den tillbakadragna Lauren och den oansvariga Katie är före detta fiender och varandras raka motsatser. Men när de båda inser att de inte har råd att flytta in i drömlägenheten i New Yorks innerstad förs de samman av en gemensam vän och bestämmer sig motvilligt för att skaffa lägenhet tillsammans. Rumskompisarna tycks inte ha några gemensamma intressen alls, men när Lauren upptäcker att Katie jobbar på en telefonsexlinje ser hon det hela som en lovande affärsmöjlighet. I takt med att deras verksamhet växer utsätts deras nyfunna vänskap för prövningar. Skådespelare: Justin Long, James Wolk, Lawrence Mandley, Lauren Miller, Ari Graynor.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:50

Lake Placid: The Final Chapter

Lake Placid: The Final ChapterEfter upptäckten att det finns gigantiska krokodiler i Clear Lake-sjön, samarbetar en före detta jägare med stadens sheriff för att hålla bestarna i schack. Problem uppstår dock när både en hänsynslös tjuvskytt och en grupp tonåringar hamnar mitt i krokodilernas näste.

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:55

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *