Kvällens filmer: The Amazing Spider-Man 2, Sicario 2: Soldado, The Karate…

The Amazing Spider-Man 2

Idag lördag den 7 januari sänds följande filmer på TV: The Amazing Spider-Man 2, Sicario 2: Soldado, The Karate Kid, King Kong, Central Intelligence, The Girl With the Dragon Tattoo, Fyra bröllop och en begravning, Tower Heist, På smällen, Cats, Woman at War

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2När Electro dyker upp ställs Peter Parker inför en mäktig och farlig motståndare, och när gamle vännen Harry Osborn återvänder inser Peter att alla hans fiender har en sak gemensamt: OsCorp.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:15. Läs mer om The Amazing Spider-Man 2

Sicario 2: Soldado

Sicario 2: SoldadoEfter ett terroristdåd i Kansas City får CIA-agenten Matt Graver i uppdrag att ta till hårdhandskarna mot de mexikanska drogkarteller som man misstänker har smugglat terroristerna över gränsen till USA. För att komma åt kartellerna vill Graver skapa en infekterad konflikt mellan dem, och bestämmer sig för att anlita den mystiska Alejandro, vars familj blivit mördad av en kartelledare. Men saker och ting går inte som de har tänkt sig.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Sicario 2: Soldado

The Karate Kid

The Karate KidDres mamma blir omplacerad på jobbet och de tvingas flytta till Kina. Bakom sig lämnar Dre livet i Detroit där han var en av de populära grabbarna. Utan vänner i det främmande landet har tolvårige Dre ingen annan att vända sig till än vaktmästaren Han, som i hemlighet är kung fu-mästare.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Karate Kid

King Kong

King KongEtt filmteam utforskar den mystiska ön Skull Island och stöter på förhistoriska bestar och en gigantisk gorilla .

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om King Kong

Central Intelligence

Central IntelligenceBob var en gång klassens största mobboffer men idag är han en livsfarlig CIA-agent. I samband med en återförening på hans gamla gymnasieskola rekryterar han Calvin, skoltidens coolaste snubbe, numera en revisor som mest längtar tillbaka till sina glansdagar. Calvins oberäknelige nya partner tar honom från den trygga kontorstillvaron till en värld full av skottlossningar, svek och spionage.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Central Intelligence

The Girl With the Dragon Tattoo

The Girl With the Dragon TattooLisbeth Salander, ett piercat, ungt datageni, hjälper ekonomireportern Mikael Blomkvist i sökandet efter en kvinna som har varit försvunnen i 40 år.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om The Girl With the Dragon Tattoo

Fyra bröllop och en begravning

Fyra bröllop och en begravningUngkarlen Charles bor tillsammans med sin excentriske kompis Scarlett. Han flyr varje förhållande så fort det visar seriösa tendenser. Men på ett bröllop i Somerset träffar Charles den amerikanska Carrie och saker och ting börjar förändras.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Fyra bröllop och en begravning

Tower Heist

Tower HeistAnställda vid en lyxig bostadsrätt vid Central Park samarbetar med en småtjuv för att stjäla 20 miljoner dollar de är säkra på är gömda i takvåningen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:10. Läs mer om Tower Heist

På smällen

På smällenDet sista festprissen Ben Stone väntade sig var att hans one night stand plötsligt dök upp på hans tröskel åtta veckor senare och berättade att hon var gravid.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:10. Läs mer om På smällen

Cats

CatsEn grupp katter tävlar under den årliga Jellicle-balen där en av katterna väljs ut och får lov att börja leva ett nytt, mycket bättre liv.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Cats

Woman at War

Woman at WarHalla har börjat få misstänksamma blickar. Kan denna till synes harmlösa körledare verkligen vara den omtalade ekoterrorist som genomfört en rad attentat mot Islands ekonomi och infrastruktur? Samtidigt gör sig en annan dröm påmind: att få bli mamma. Hallas ansökan om adoption har äntligen godkänts, och nu måste hon välja väg.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:50. Läs mer om Woman at War

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *