Kvällens filmer: The amazing spider-man, Fifty shades darker, Dumma mej 2,…

The amazing spider-man

Idag lördag den 26 februari sänds följande filmer på TV: The amazing spider-man, Fifty shades darker, Dumma mej 2, What men want, Braveheart, American made, Tillbaka till framtiden del 2, Personal shopper, Apollo 13, Snömannen, Utan nåd

The amazing spider-man

The amazing spider-manAmerikanskt äventyr från 2012. Peter Parker är en utstött kille som blev övergiven av sina föräldrar och uppfostrades av sin farbror och faster. Nu vill han hitta sina föräldrar. Som de flesta tonåringar, försöker Peter nu hitta sin identitet och han funderar på hur han blev den han är i dag. Peter hittar en portfölj som har tillhört hans pappa. Det blir inledningen till att han börjar utreda sina föräldrars försvinnande. Spåren leder till Oscorp och dr Curt Connors, hans pappas före detta kompanjon. Spider-Man kommer därmed snart att stöta på Connors alterego The Lizard och Peter kommer att fatta livsavgörande beslut och använda sina superkrafter och bli en hjälte.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:30. Läs mer om The amazing spider-man

Fifty shades darker

Fifty shades darkerAmerikanskt romantikt drama från 2017. Den reserverade Anastasia Steeles glödheta introduktion till världen av bondage och sexuell undergivenhet har förvandlats till ett brinnande inferno. Hon vill ingå ett mer tillitsfullt förhållande med sin hagalna älskare Christian Grey, men hans tidigare undergivna älskare riskerar att få deras obeprövade band att gå itu. Grey försöker själv konfrontera de inre demonerna som plågar honom.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:25. Läs mer om Fifty shades darker

Dumma mej 2

Dumma mej 2Amerikansk animation från 2013. Superskurken Gru lever nu ett trivsamt familjeliv med sina tre adopterade flickor. Allt är frid och fröjd tills någon börjar kidnappa hans minioner och Antiskurkligan knackar på dörren. .

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:05. Läs mer om Dumma mej 2

What men want

What men wantAmerikansk romantisk komedi från 2019. Sportagenten Ali blir knockad under en incident på ett dansgolv. När hon vaknar har hon fått en ny förmåga – hon kan höra vad män tänker. Men det är inte helt okomplicerat att använda denna nya förmåga vare sig i privatlivet eller karriären.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:30. Läs mer om What men want

Braveheart

BraveheartAmerikanskt äventyr från 1995. Mot slutet av 1200-talet gör engelske kungen Edward I anspråk på den skotska tronen. Samtidigt återvänder William Wallace till Skottland som han flydde ifrån när familjen utplånades av engelsmännen. Mel Gibsons Oscarbelönade storfilm.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Braveheart

American made

American madeAmerikansk action från 2017. Ett internationellt äventyr baserat på verkliga händelser. En smugglare och pilot rekryteras för att driva den största täckoperation i USA:s historia – känt som en av CIA:as största hemligheter.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:30. Läs mer om American made

Tillbaka till framtiden del 2

Tillbaka till framtiden del 2Amerikansk science fiction-komedi från 1989. Doc, Marty och Jennifer åker till år 2015 med sin DeLorean-tidsmaskin för att rätta till några problem i framtiden. Men Biff stjäl tidsmaskinen och åker tillbaka i tiden och ger en bok med 50 års sportresultat till sitt yngre jag. Nu måste Marty åka tillbaka i tiden för att stoppa den yngre Biff från att utnyttja boken.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:40. Läs mer om Tillbaka till framtiden del 2

Personal shopper

Personal shopperFransk-amerikansk thriller från 2017. Det har gått tre månader sedan Maureens tvillingbror dog plötsligt. Maureen lägger all sin kraft på att få kontakt med broderns ande. Hon arbetar som personal shopper och lever som en sömngångare tills hon får ett sms från en okänd person.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Personal shopper

Apollo 13

Apollo 13Amerikanskt drama från 1995. Astronauterna Jim, Fred och Jack ger sig av på en resa mot månen. Väl i rymden exploderar en syretank, vilket försätter trion i fara. De förlorar snabbt syre och bränsle och utsätts för giftig gas. Jack anklagas för explosionen och situationen intensifieras av det faktum att olyckorna kommer som en total överraskning för teknikerna på Mission Control, och att de inte vet hur de ska hantera den. Nu måste de samarbete för att hitta lösningen, om astronauterna ska överleva.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:30. Läs mer om Apollo 13

Snömannen

SnömannenBrittisk kriminalthriller från 2017. Kriminalpolisen Harry Hole utreder tillsammans med sin nya kollega Katrine Bratt en serie mord där offren halshuggits och placerats ut som snögubbar. Poliserna kämpar mot klockan och tillgriper desperata åtgärder för att fånga den gäckande seriemördaren innan vinterkylan återvänder.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Snömannen

Utan nåd

Utan nådI ena sekunden lever Katja ett lyckligt liv med sin man och son, i nästa sekund har hennes liv förvandlats till en mardröm när hennes älskade förintas i ett terrordåd. För Katja startar nu en lång och smärtsam process för att bearbeta sorgen samtidigt som polisens spaning alltmer inriktar sig på två unga nynazister. I Katjas sinne finns bara en enda tanke… hämnd.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:35. Läs mer om Utan nåd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *