Kvällens filmer: The Benchwarmers, Meet the Spartans, Nev…

Idag fredag visas följande filmer på TV: The Benchwarmers, Meet the Spartans, Never say never again, The producers, L.A. konfidentiellt, The perfect man, 30 minutes or less, Sweeney Todd, Aliens vs Predator 2, Star Trek 5: The final frontier, Public enemies

The Benchwarmers

The BenchwarmersAmerikansk komedi från 2006. Gus, Clark, Mel och Ritchie har i hela sina liv levt i skuggan av sina mobbare, men bestämmer sig för att börja försvara sig själva. Tillsammans med Mels pappa Nelson bildar de det bästa juniorbaseballaget.

Trailer för The Benchwarmers

Filmen visas på Kanal 5 klockan 22:00 – 23:40

Meet the Spartans

Meet the SpartansAmerikansk komedi från 2008. Den heroiske Leonidas, beväpnad med endast läderkalsonger och mantel, leder en grupp på 14 spartaner för att försvara sitt hemland. Perserna vars armé inkluderar Ghost Rider, Rocky Balboa, the Transformers, och en kutryggig Paris Hilton anfaller.

Trailer för Meet the Spartans

Filmen visas på Kanal 9 klockan 23:55 – 01:25

Never say never again

Never Say Never AgainBrittisk action från 1983. Två medarbetare till Ernst Stavro Blofeld, ledare för brottssyndikatet Spectre, stjäl två kärnvapenladdade kryssningsrobotar. De planerar att idka utpressning mot hela världen. Den nya chefen för den brittiska säkerhetstjänsten är tveksam till Bonds arbetsmetoder men nu har han inget annat val än att ta hjälp av honom. Jakten för Bond till Bahamas, Monte Carlo och Nordafrika.

Trailer för Never say never again

Filmen visas på Sjuan klockan 21:00 – 23:45

The producers

The ProducersAmerikansk musikal från 2005. New York, 1959. Max Bialystock var en gång kung på Broadway, men numera floppar hans shower direkt. Saker och ting ändras när han besöks av den neurotiske kamreren Leo Bloom. Tillsammans kläcker de idén om en skräddarsydd uppläggning för producenter som bara kan göra floppar. Samla ihop mer pengar än du behöver, se till att showen blir en flopp och kamma in överskottet. Deras plan verkar bombsäker när de stöter på skådespelet ”Det våras för Hitler” skrivet av den förrymde nazisten Franz Liebken, och förvandlar det till en häftig musikal. Premiären närmar sig och vad skulle kunna gå fel?.

Trailer för The producers

Filmen visas på SVT1 klockan 23:40 – 01:50

L.A. konfidentiellt

Amerikansk thriller från 1997. Det är 1953 och sex personer mördas på ett fik. En av de döda är en före detta polis och fallet verkar få en snabb upplösning. Men några poliser anar att det är något med utredningen som inte stämmer och kommer fram till att den skyldige ännu går fri.

Filmen visas på SVT2 klockan 21:45 – 00:00

The perfect man

Amerikansk komedi från 2005. Holly Hamilton har tröttnat på att flytta varje gång hennes mamma Jean gör slut med någon av sina pojkvänner. För att distrahera modern från hennes senaste dåliga val, hittar Holly på en hemlig beundrare som ska uppvakta Jean och stärka hennes sviktande självförtroende. När den virtuella romansen tar fart måste Holly fixa fram en kavaljer, och lånar en väninnas stilige farbror. Men för att hålla fasaden uppe och upprätthålla moderns nyvunna lycka tvingas hon ta till alltmer desperata åtgärder, och missar nästan den perfekte mannen när han väl dyker upp.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:05

30 minutes or less

Amerikansk actionkomedi från 2011. Två brottslingar kidnappar pizzabudet Nick och tvingar honom att råna en bank. Med bara timmar på sig att ro i land den omöjliga uppgiften tar Nick hjälp av sin före detta bästa vän, Chet.

Filmen visas på TV3 klockan 23:05 – 00:40

Sweeney Todd

Amerikansk musikalthriller från 2007. Barberaren Benjamin Baker blev dömd för ett brott han inte begått och utvisades ur England. Flera år senare återvänder han till staden. Han är ute efter hämnd, och under namnet Sweeney Todd öppnar han en barberarsalong i samma hus som Mrs Lovett har ett pajbageri.

Filmen visas på TV4 klockan 23:10 – 01:40

Aliens vs Predator 2

Amerikanskt science fiction från 2007. En hybrid mellan en Alien och en Predator landar på jorden och börjar döda allt i sin väg. Snart bryter en strid ut och människorna som hamnar emellan måste kämpa för sina liv. De slitsmellan sheriffen Eddie Morales och skurken Dallas Howard som har skilda åsikter om vilken den bästa planen är.

Filmen visas på TV4 klockan 01:40 – 03:35

Star Trek 5: The final frontier

Amerikansk action/sci-fi från 1989. En avhoppad vulcanier med en skrämmande hemlighet kapar Enterprise för att hitta en mytisk planet. Kirk och hans besättning ger sig av för att stoppa en galning i ett äventyr som tar dem till universums mitt och kanske ända fram till Guds ansikte. Med besättningen under vulcanierns kontroll, är kaptenens enda räddning att en osannolik allians kommer till galaxens undsättning.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:10

Public enemies

Amerikansk thriller från 2009. Genom sina våghalsiga bankrån blev John Dillinger en av de mest notoriska brottslingarna i depressionens USA. Hans osannolika förmåga att gäcka polisen gjorde honom samtidigt till en hjälte i allmänhetens ögon. För att få fast honom tillsattes en specialgrupp ledd av en av landets främsta agenter.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:45