Kvällens filmer: Boog & Elliot – vilda vänner, Helens små…

Idag lördag visas följande filmer på TV: Boog & Elliot – vilda vänner, Helens små underverk, Engelsmannen som gick upp för en kulle men kom ner från ett berg, Mitt super ex, Levande måltavla, Jakten på Röd Oktober, Varning för vilda djur, Carlitos way, Fever pitch, 2 fast 2 furious, Hajen 3, A Cinderella story, forts, Orphan, American pie, Revolver, The one, Until death

Boog & Elliot – vilda vänner

Amerikansk animerad komedi från 2006. Boog är en tam, bekymmerslös grizzlybjörn som lever hos en skogsväktare. När han möter Elliot, en tanig, energisk hjort, vänds hans liv upp och ner. Med några få dagar kvar till jaktsäsongen blir de två strandsatta i skogen och måste med hjälp av de andra djuren skrämma iväg jägarna. Regissör: Roger Allers, Jill Culton, Röst: Ashton Kutcher, Debra Messing, Martin Lawrence.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 18:20 – 20:00

Helens små underverk

Amerikansk dramakomedi från 2004. Helen Harris jobbar på en av Manhattans hetaste modellagenturer och tillbringar nätterna på de senaste klubbarna. Ett telefonsamtal förändrar hela hennes liv då hon plötsligt skall ansvara för sina systerbarn 15, 10 och 5 år gamla. Ingen tvivlar på att Helen är den coolaste mostern i New York, men vad vet den här glamourtjejen om att uppfostra barn?.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 23:25

Engelsmannen som gick upp för en kulle men kom ner från ett berg

Brittisk romantisk komedi från 1995. Engelsmannen som gick upp för en kulle men kom ner från ett berg. Det är 1917 och två engelska kartritare ska mäta ett berg i Wales. Byborna blir arga och besvikna när det visar sig att det är för lågt för att räknas som ett berg. Invånarna bestämmer sig för att ta saken i egna händer och göra ett berg av kullen.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 23:25 – 01:25

Mitt super ex

Amerikansk komedi från 2006. Matt upptäcker ett tag in i förhållandet att hans flickvän Jenny lever ett dubbelliv som den motvilliga superhjältinnan G-Girl. Men först när Matt gör slut får han uppleva hennes superkrafter på nära håll då hon använder dem på de mest kreativa sätt för att göra livet surt för honom.

Filmen visas på Sjuan klockan 20:00 – 22:00

Levande måltavla

Brittisk action från 1985. Den franske industrimagnaten Max Zorin och hans medhjälpare planerar att sabotera microchips-marknaden för att själva ta över handeln. De tänker skapa en jordbävning i Silicon Valley. James Bond får i uppdrag att stoppa den ondskefulle Zorin och det blir en tuff jakt för Bond som för honom både till Sibirien och Paris. 24/3.

Filmen visas på Sjuan klockan 22:00 – 00:45

Jakten på Röd Oktober

Amerikansk action från 1990. En ny, högteknologisk sovjetisk ubåt, Röd oktober, är på väg mot USA:s östkust under kapten Ramius befäl. Den amerikanska regeringen förutsätter att den är på väg att anfalla men CIA-analytikern Jack Ryan tror annorlunda. Hans teori är att Ramius är på väg att hoppa av i väst.

Filmen visas på Sjuan klockan 00:45 – 03:30

Varning för vilda djur

Amerikansk familjekomedi från 2010. Dan Sanders flyttar till skogen för att bygga ett ”eko-vänligt” bostadsområde och tror att hans största problem kommer vara att hålla sin familj nöjd. Men hans jobb tar honom till toppen av de lokala djurens dödslista när de lättretliga rackarna sätter fart för att lära Dan att grönt inte bara är dollarsedlarnas färg.

Filmen visas på SVT1 klockan 16:20 – 17:50

Carlitos way

Amerikansk action från 1993. Han är en legend. Nu, efter fem år i fängelse har Carlito Brigante kommit hem. Året är 1975 och gatan är sig lik, men de gamla höjdarna är borta – utslagna, utbrända eller begravda. Carlito har bestämt sig, han skall härifrån. Men han behöver ett startkapital. En chans dyker upp när hans vän och advokat David Kleinfeld (Sean Penn) ber om en sista gentjänst. Carlito bestämmer sig för att hjälpa sin vän eftersom David fick ut honom ur fängelset. Ett beslut han kommer att ångra bittert….

Filmen visas på SVT1 klockan 22:20 – 00:40

Fever pitch

Fever PitchAmerikansk komedi från 2005. Attraktionen är omedelbar mellan gymnasieläraren Ben Wrightman och affärskvinnan Lindsay Meeks. Kan de få förhållandet att fungera trots olikheterna?. Hon är arbetsnarkoman, medan han älskar sina lediga sommarlov. Han lever och andas Red Sox, medan hon inte kan skilja Carl Yastrzemski från Johnny Damon.

Trailer för Fever pitch

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:00

2 fast 2 furious

2 Fast 2 FuriousAmerikansk action från 2003. Brian O’Conner har lämnat Los Angeles till följd av sina olagliga förehavanden. Nu driver han runt på Miamis gator och tjänar sitt uppehälle genom street-racing. Övervakad av tulltjänstemannen Monica Fuentes grips han av polisen och tvingas motvilligt till att infiltrera drogkungen Carter Verones organisation i utbyte mot att hans brottsregister raderas. Brian beger sig hem till Barstow där han anlitar sin gamla kumpan Roman Pearce. Tillsammans med Roman och Monica försöker de sätta fast Verone.

Trailer för 2 fast 2 furious

Filmen visas på TV3 klockan 23:00 – 01:15

Hajen 3

Hajen 3Amerikansk skräck från 1983. När en liten bebisvithaj hittas inne i Florida Sea Worlds lagun vill ägaren visa upp den i den zoologiska trädgården. Inom kort hittas delvis uppätna anställda och det står klart att bebishajens blodtörstiga mamma har kommit för att leta efter sin saknade avkomma.

Trailer för Hajen 3

Filmen visas på TV3 klockan 02:10 – 03:45

A Cinderella story, forts

Amerikansk romantisk komedi från 2005. Sam är en impopulär pojkflicka som under flera månader fått textmeddelanden från någon som kallar sig Nomad. I sms:en ber Nomad henne att möta honom på dansgolvet på en halloweenbal klockan 11. Problemet är bara att hon måste vara hemma senast klockan 12. Men innan Nomad får veta vem hon är, måste Sams bäste vän Carter köra henne tillbaka till jobbet. När natten är över blir ingenting mer sig likt i Sams liv.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 23:30

Orphan

OrphanAmerikansk thriller från 2009. För att komma över sorgen efter ett missfall bestämmer sig Kate och John för att adoptera ett barn. På ortens barnhem träffar de Esther vars tidigare adoptivfamilj omkom i en brand. Kate och John fattar genast tycke för den 9-åriga flickan. Men Esther är inte alls så oskuldfull som hon verkar.

Trailer för Orphan

Filmen visas på TV4 klockan 01:45 – 04:15

American pie

American PieAmerikansk komedi från 1999. Jim går sista året på high school. Han plågas av den kommande examen, minst lika mycket som det faktum att han fortfarande är oskuld. Det enda som gör situationen någorlunda uthärdlig är att han befinner sig i samma situation som de flesta av sina kompisar. Jim och vännerna Kevin, Finch och Oz bestämmer sig för att sluta en pakt. De ska, innan examen, bli av med sina oskulder. Definitivt inte mot betalning, utan enbart tack vare sin egen manliga oemotståndlighet.

Trailer för American pie

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 22:55

Revolver

RevolverBrittiskt-franskt drama från 2005. Jake Green får sällan spela på kasinon, då han är ökänd för att alltid vinna. Jake, Billy och deras andra bror, Joe, deltar i ett privat spel där även maffioson Dorothy Macha deltar. Innan Jake vet ordet av är han involverad med maffian mot sin vilja.

Trailer för Revolver

Filmen visas på TV6 klockan 22:55 – 01:00

The one

The OneAmerikansk science fiction från 2001. I en nära framtid har teknologin under namnet ”quantum tunneling” gjort det möjligt för människan att existera i flera parallella universum samtidigt. Men ett antal kriminella missbrukar tyvärr systemet, vilket innebär att man blir tvungen att upprätta den ”multiuniversella” myndigheten MVA (Multi-verse authorities). MVA får stora problem, då agenten Gabriel Yulaw plötsligt hoppar av. Genom att resa från ett universum till ett annat, börjar han ta livet av sina egna parallella jag och för varje mord skaffar han sig större och större makt.

Trailer för The one

Filmen visas på TV6 klockan 01:00 – 02:40

Until death

Until DeathAmerikansk-brittisk-tysk dramathriller från 2007. Anthony Lowe är en luttrad gammal polis som efter att han med nöd och näppe undkommit med livet i behåll bestämmer han sig för att reda ut sitt liv. Det visar sig dock lättare sagt än gjort.

Trailer för Until death

Filmen visas på TV6 klockan 02:40 – 04:15