Kvällens filmer: The Purge, Empire state, Capote

The Purge

Idag måndag den 21 februari sänds följande filmer på TV: The Purge, Empire state, Capote

The Purge

The PurgeAmerikansk thriller från 2013. Efter en ekonomisk kollaps i USA har kriminaliteten exploderat och fängelserna är överfulla. Landets ultrakonservativa regering har infört ”The Purge”, en årlig tolvtimmarsperiod då all kriminalitet är tillåten, inklusive mord. Familjen Sandin barrikaderar sig i sitt hus för att rida ut de tolv timmarnas kaos, men när en sårad man utanför ropar på hjälp sätts deras moral och mod på prov.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Purge

Empire state

Empire stateAmerikansk thriller från 2013. När Chris Potamitis inte lyckas komma in på polishögskolan nöjer han sig med ett jobb som säkerhetsvakt på ett värdetransportsföretag. När han gör misstaget att nämna för bästa vännen Eddie hur slapp säkerheten är dras han snart in i en plan att råna företaget. Det hela utvecklas till det största värdetransportrånet i USA:s historia. I takt med att planen fortskrider står allt mer på spel, och utöver att överlista James Ransone, en erfaren NYPD-polis som har kommit dem på spåren, blir Chris och Eddie även tvungna att tampas med en lokal gansterledare.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Empire state

Capote

CapoteFörfattaren Truman Capote intresserar sig för de brutala morden på en familj i Kansas. När han börjar sina efterforskningar blir han så intresserad av mördarna och fascinerad av själva morden att han börjar skriva ner all information han kommer åt.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om Capote

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *