Kvällens filmer: The Stepfather, Flight of the Phoenix, P…

The Stepfather, Flight of the Phoenix, Phone booth, Vittne till mord, Annihilation Earth

The Stepfather

22:00 – 00:10

The StepfatherNär Michael Harding kommer hem från militärtjänstgöringen finner han att hans mamma är störtkär i sin charmiga pojkvän och sambo David. Först verkar David vara den trevligaste killen i världen och en idealisk framtida make och styvfar. Men när Michael och hans flickvän börjar gräva i Davids förflutna börjar de upptäcka en mörk och farlig sida av Michaels nya ”pappa” i denna fängslande, isande thriller.

Flight of the Phoenix

00:10 – 02:30

Flight of the PhoenixFrank Towns och AJ störtar med ett passagerarplan mitt i den mongoliska öknen, strandade utan varken mat eller vatten. De och de andra överlevande inser att chansen att de kommer att bli räddade är mikroskåpisk. Planet är totalförstört, och för att överleva och ta sig tillbaka till civilisationen måste de bygga en nytt plan av vrakdelarna.

Phone booth

00:00 – 01:40

Phone BoothAmerikansk thriller från 2002. Pr-konsulten Stu Shepard stannar till vid en telefonkiosk i New York för att ringa sin klient. Det blir upptakten till Stus värsta mardröm. Telefonen i kiosken ringer och Stu svarar. Samtalet kommer från en anonym person som säger åt Stu att inte lägga på luren för då kommer han att skjuta honom till döds.

Vittne till mord

01:40 – 04:05

Amerikanskt drama från 1985. När en ung amishkvinna och hennes son blir vittnen till mordet på en hemlig narkotikaagent, blir Philadelphiapolisen John Book deras beskyddare.

Annihilation Earth

02:00 – 03:45

Annihilation EarthÅret är 2020 och ett team av vetenskapsmän vandrar genom en postapokalyptisk ödemark medan deras ledare söker hjälp via en radiosignal. Men så hittar de ruinerna av en by. 48 timmar tidigare blir ledaren David Wyndham informerad om ett säkerhetsbrott som involverar en av de andra forskarna – hans vän och kollega Raja. Någon har använt Rajas lösenord för att få tillgång till hemliga uppgifter angående projektet. Som en säkerhetsåtgärd sägs Raja upp från sitt arbete, men David misstänker att motiven bakom händelsen är mycket mer illavarslande…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *