Kvällens filmer: The Triumph, The Fast and the Furious: T…

The Triumph, The Fast and the Furious: Tokyo Drift, The Glass House, TV Shop

The Triumph

21:00 – 22:50

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

21:00 – 23:05

The Fast and the Furious: Tokyo DriftSean Boswell är en temperamentsfull gaturacare som hamnar i konflikt med polisen. För att undvika fängelse skickas han att bo med sin buttre pappa, en karriärsmilitär stationerad i Tokyo. Där blir det action värre när han träffar amerikanen Twinkie, som introducerar honom för drift racing. Första gången han drift racar utmanar han ovetandes the Drift Racing King, en lokal mästare med förbindelser i det japanska brottsmaskineriet Yakuza. Men det är först när Sean faller för D.K: s flickvän, som det verkligen blir fart och fläkt.

The Glass House

21:00 – 23:10

The Glass HouseNär Ruby och hennes yngre bror Rhett förlorar sina föräldrar i en bilolycka, adopteras de av sina sympatiska före detta grannar Terry (Stellan Skarsgård) och Erin (Diane Lane) Glass. De blir lovade ett härligt och okomplicerat liv i familjens nya residens i Malibu i Kalifornien. Men det är någonting som inte stämmer under den trevliga och perfekta ytan och snart får de båda syskonen anledning att misstänka att adoptionen faktiskt varit planerad – sedan innan deras föräldrar omkom i bilolyckan! Text-TV s. 690.

TV Shop

05:25 – 05:35

När Ruby och hennes yngre bror Rhett förlorar sina föräldrar i en bilolycka, adopteras de av sina sympatiska före detta grannar Terry (Stellan Skarsgård) och Erin (Diane Lane) Glass. De blir lovade ett härligt och okomplicerat liv i familjens nya residens i Malibu i Kalifornien. Men det är någonting som inte stämmer under den trevliga och perfekta ytan och snart får de båda syskonen anledning att misstänka att adoptionen faktiskt varit planerad – sedan innan deras föräldrar omkom i bilolyckan! Text-TV s. 690.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *