Kvällens filmer: The wedding singer, Gran Torino, Alla ha…

The wedding singer, Gran Torino, Alla hans ex, Min bästa väns bröllop, Firewall, One Missed Call, Den tunna röda linjen, Stjärnornas krig, Matte söker husse, Dr. Dolittle 4

The wedding singer

20:00 – 22:00

Amerikansk romantisk komedi från 1998. När bröllopssångaren Robbies fästmö lämnar honom vid altaret bestämmer han sig för att avsvära sig kärlek för alltid. Under tiden planerar servitrisen Julia sitt bröllop med kvinnokarlen Glenn. Robbie försöker bevisa för henne att hon är på väg att gifta sig med fel kille (n)

Gran Torino

22:00 – 00:20

Gran TorinoWalt Kowalski är en fördomsfull, bitter krigsveteran som gått i pension. Han har inte mycket till övers för sin omgivning – särskilt svårt har han för sina närmaste grannar, en invandrarfamilj från Sydostasien. Han ertappar till råga på allt grannpojken med att försöka stjäla hans käraste ägodel, en Gran Torino.

Alla hans ex

22:00 – 23:45

Amerikansk långfilm från 2004. Stacy är produktionsledare för en talkshow. Hennes pojkvän lider av relationsfobi, så hon tar sig in i hans kalender och börjar intervjua alla hans gamla flickvänner ”för showen”. Stacy får reda på varför hans tidigare relationer inte har fungerat och också om han är värd hennes förtroende i längden. Hennes plan går snett när hon blir vän med en av ex-flickvännerna.

Min bästa väns bröllop

20:00 – 22:05

Prisbelönad komedi om vänskap och kärlek. Julianne Potter (Julia Roberts) blir chockad, svartsjuk och bestört när hon får veta att hennes bäste vän, Michael, (Dermot Mulroney) ska gifta sig. Michael ber henne att resa dit för att vara hans stöd dagarna före bröllopet. Julianne åker men istället för att vara ett stöd gör hon allt för att stoppa bröllopet.

Firewall

22:05 – 00:15

FirewallJack Stanfield är ansvarig för datasäkerheten på en bank. Han står nära sin familj, som består av frun Beth, en tonårsdotter och en son. När en liga, ledd av brosslingen Bill Cox, invaderar hans hem tvingar de Jack att föra över 100 miljoner dollar till ett bankkonto på Cayman Islands som lösensumma för sin familj.

One Missed Call

01:10 – 02:50

One Missed CallAlla de olika dödsfallen som hänt de senaste veckorna visar sig ha något gemensamt: innan de dog så fick varje offer ett meddelande där deras framtida själv berättade tiden och platsen för den stundande döden. Ganska många av Beths kompisar har dött på det sättet. Plötsligt får hon meddelandet. Och slås av panik. Vad ska hon göra? Detta är en re-make av den japanska skräckfilmen ”Chakushin Ari” (2003).

Den tunna röda linjen

01:50 – 05:15

Den tunna röda linjenAmerikanskt drama från 1997. En grupp soldater befinner sig vid Guadalcanal under andra världskriget för att försöka få kontroll över ett strategiskt placerat flygfält. Filmen följer dem genom blodiga och utmattande slag som de utkämpar, fram till hemresan för de som överlevt.

Stjärnornas krig

21:00 – 23:35

George Lucas klassiska rymdäventyr om den vackra prinsessan Leia, den modige ynglingen Luke Skywalker och den komiska roboten R2-D2 som kämpar för att rädda galaxen från Darth Vader och mörkrets onda makter. Text-TV s. 690.

Matte söker husse

21:00 – 23:00

Sarah Nolan, en nyligen frånskild kvinna i 30-årsåldern har en familj som inte kan låta bli att lägga sina näsor i blöt när det gäller hennes privatliv – eller snarare brist på privatliv. Efter att hennes syster skapar en profil åt henne på datingsiten PerfectMatch.com, går förskolläraren Sarah ut på en rad skandalösa och roliga dater. Men kommer hon att träffa någon som uppfyller det viktigaste villkoret, någon som älskar hundar?

Dr. Dolittle 4

02:50 – 04:20

Maya Dolittle och hennes tillgivna vovve Lucky är tillbaka i detta äventyr med presidentpotential! Mayas dröm om att bli veterinär får vänta eftersom hon oväntat får ett samtal från USAs president. Det verkar som om hans hund är helt bortom kontroll och presidenten behöver verkligen Mayas hjälp. Nu är det upp till Maya och Lucky att stoppa rikets absoluta toppjycke från att bli en nationell katastrof.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *