Kvällens filmer: Till det som är vackert, Independence Da…

Till det som är vackert, Independence Day, Natt på Museet 2, Vanilla Sky, Fireflies in the Garden, Falskt Alibi

Till det som är vackert

22:50 – 00:30

Till det som är vackertKatarina, 20 år, vinner av en slump två biljetter till en premiär på Konserthuset. Hon har aldrig varit på en klassisk konsert förut men musiken drabbar henne rakt i hjärtat. Katarina lyckas ljuga sig till ett jobb på Konserthuset som receptionist, hon förälskar sig i den högkulturella världen och inleder en relation med den gifte dirigenten Adam. I en önskan att skapa sig en ny identitet, långt borta från sin fula förort, gör Katarina nu allt som står i hennes makt för att få stanna i den nya världen.

Independence Day

16:00 – 17:55

Independence DayAmerikansk action från 1996. Ett rymdskepp närmar sig jorden. Ur detta moderskepp frigör sig flera farkoster som placerar sig över ett antal större städer. USA:s president lyckas fly undan katastrofen tillsammans med bland annat datageniet David Levinson.

Natt på Museet 2

21:00 – 22:00

Natt på Museet 2Amerikansk actionkomedi från 2009. Larry har tidigare jobbat som nattvakt på Naturhistoriska museet och är nu en framgångsrik affärsman. När han får kännedom om att museet ska renoveras och hela utställningen ska deponeras på Smithsonian Institute inser han att han är den enda som vet att figurerna varje natt vaknar till liv.

Vanilla Sky

23:20 – 02:00

Vanilla SkyAmerikansk dramathriller från 2001. David lever ett bekymmerslöst liv tills han begår ett stort misstag och förlorar sin drömkvinna Sofia. I sitt sökande efter henne kastas han in i en karusell av romanser, sex och lögner. När konstiga saker börjar hända inser han att hans liv har tagit en vändning som ligger bortom hans kontroll.

Fireflies in the Garden

01:20 – 03:15

Fireflies in the GardenUtifrån sett är familjen Taylor själva sinnebilden av en lycklig och framgångsrik amerikansk familj. Men under den polerade ytan döljer sig en historia full av mörka hemligheter. Amerikansk dramafilm från 2008.

Falskt Alibi

02:00 – 04:10

Falskt AlibiAmerikansk dramathriller från 2009. Advokaten Mark Hunter, som har ett fläckfritt anseende och rykte om att få kriminella fällda, är på väg att vinna en guvernörspost. Men när den ambitiösa journalisten C.J. Nicholas börjar undersöka Hunter upptäcker han att han kan ha mixtrat med bevisen och bestämmer sig för att sätta dit honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *