Kvällens filmer: Tillbaka till framtiden del 2, Caesar måste dö, Two weeks…

Tillbaka till framtiden del 2

Idag lördag den 27 juni sänds följande filmer på TV: System.Collections.Generic.List`1[System.String]

Tillbaka till framtiden del 2

Tillbaka till framtiden del 2Amerikansk science fiction-komedi från 1989. Doc, Marty och Jennifer åker till år 2015 med sin DeLorean-tidsmaskin för att rätta till några problem i framtiden. Men Biff stjäl tidsmaskinen och åker tillbaka i tiden och ger en bok med 50 års sportresultat till sitt yngre jag. Nu måste Marty åka tillbaka i tiden för att stoppa den yngre Biff från att utnyttja boken. Skådespelare: Lea Thompson, Thomas F Wilson, Christopher Lloyd, Michael J. Fox.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 20:00

Caesar måste dö

Caesar måste döItaliensk film från 2012 i regi av Paolo och Vittorio Taviani. Handlingen bygger på William Shakespeares ”Julius Caesar” som i filmen sätts upp av en grupp fångar. Nästan alla medverkande i denna dramadokumentär är fängelseinterner. Filmen vann Guldbjörnen vid Berlins internationella filmfestival 2012.

Filmen visas på SVT2 med start klockan 20:00

Two weeks notice – Kärlek på jobbet

Two weeks notice - Kärlek på jobbetMångmiljonären och kvinnokarlen George Wade är vd för ett ledande fastighetsbolag. När företaget anställer Lucy Kelson som juridisk rådgivare dröjer det inte länge förrän George kontaktar henne dygnet runt för råd i olika ärenden. Till slut tröttnar hon och säger upp sig med två veckors varsel.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:10

The Last Song

The Last SongTonårstjejen Ronnie och hennes frånvarande far försöker återskapa den kärleksfulla relation de en gång hade. Men att återknyta kontakten med sin rebelliska dotter är inte lätt, så han väljer att använda sig av det enda de har gemensamt – musiken. Baserad på Nicholas Sparks roman.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:50

All about Steve

All about SteveMary är en något udda tjej som arbetar som korsordskonstruktör. När hon går på en dejt med kameramannen Steve lyckas hon skrämma livet ur honom. Men Mary är övertygad om att de är själsfränder och bestämmer sig för att följa efter honom när han beger sig ut på jobb runt om i USA.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00

Jerry Maguire

Jerry MaguireAmerikansk komedi från 1996. Jerry är sportagent på en stor firma och han har idéer om hur företaget skulle kunna förändra sin verksamhet till det bättre. När han presenterar dem för sina medarbetare får han dock sparken och med en trogen kollega och sin enda klient bestämmer han sig för att starta eget. Skådespelare: Renée Zellweger, Kelly Preston, Bonnie Hunt, Tom Cruise, Cuba Gooding Jr.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00

Duplicity

DuplicityAmerikansk thriller från 2009. Två före detta agenter börjar jobba för var sitt konkurrerande företag i syfte att spela ut dem mot varandra. Lyckas deras plan blir de miljonärer. Snart inser de att den tuffaste delen av jobbet är att våga lita på varandra. En maktkamp kantad av ömsom passion, ömsom svek tar sin början, när den ena hela tiden försöker ligga steget före den andra. Men det enda de inte lyckas trixa sig ur är kärleken. Skådespelare: Paul Giamatti, Tom McCarthy, Julia Roberts, Clive Owen, Tom Wilkinson.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:40

Jane Eyre

Jane EyreAmerikansk-brittiskt drama från 2011. Den föräldralösa och timida Jane Eyre växer upp på en flickskola där hon får en god utbildning, på sin grymma mosters order. När Jane som vuxen söker anställning som guvernant på en herrgård fattar hon snart tycke för sin stränge, men hemlighetsfulle, arbetsgivare. Men snart inser hon att det pågår mystiska saker i huset. Skådespelare: Michael Fassbender, Jamie Bell, Mia Wasikowska.

Filmen visas på TV4 med start klockan 13:00

The ex

The exTom tvingas förändra sitt avslappnade liv när hans fru Sofia blir gravid. Sofia har tidigare dragit in alla pengar till hushållet och nu måste Tom börja jobba för att kunna ersätta hennes roll. Hans nye chef Chip är Sofias ungdomskärlek. Tyvärr är det bara Tom som genomskådar hans falskhet.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 13:35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *