Kvällens filmer: Top gun, RocknRolla, Heat, Burlesque, Al…

Top gun, RocknRolla, Heat, Burlesque, Alla talar om Grace, Vem sköt Victor Fox?, Shadow Man, Airheads, Walk Hard: The Dewey Cox Story, Toys

Top gun

19:45 – 22:00

Top GunAmerikansk action från 1986. Piloten Maverick har ett mål i livet, att bli världens bästa stridsflygare. Tillsammans med sin navigatör blir han antagen till Top gun, marinens elitskola för attackflygare. Men när Maverick drabbas av en tragedi börjar han tvivla på sin förmåga som pilot (n)

RocknRolla

22:00 – 00:25

RocknRollaEn utländsk, välbärgad gangsterliga har flyttat till London och dragit igång en fastighetssvindel av stora mått. Småskurken One Two och hans kumpan ser sin stora chans och försöker spela ut ligorna mot varandra.

Heat

22:00 – 00:45

Amerikansk långfilm från 1995. Striden mellan två män på varsin sida om lagen. Neil McCauley är en tjuv – en av de bästa. Han och hans team imponerar till och med på detektiven Vincent Hanna. Det blir hans mål i livet att sätta dit McCauley.

Burlesque

20:00 – 22:15

BurlesqueAli är en småstadstjej med en stor röst som flyr från vedermödor och en osäker framtid för att följa sina drömmar till Los Angeles. Efter att ha snubblat över The Burlesque Lounge, en majestätisk men tynande teater som är hem till en inspirerad musikrevy, får Ali jobb som cocktailservitris. Burlesques skandalösa dräkter och vågade koreografi gör den unga Ali hänryckt och hon lovar sig själv att hon en dag ska uppträda där. Snart nog flyttar Ali från baren till scenen. Hennes spektakulära röst återupprättar The Burlesque Lounges forna glans, men innan det anländer en karismatisk entreprenör med ett frestande förslag.

Alla talar om Grace

22:15 – 00:20

Grace är en lyckligt gift hemmamamma vars liv plötsligt slås i spillror när hon ser sin man med en annan kvinna. Hon bestämmer sig för att ta tag i sitt liv och genomföra drastiska förändringar. Till omgivningens stora förskräckelse.

Vem sköt Victor Fox?

00:25 – 02:55

Amerikansk komedi från 2003. Efter att Graces make lämnat henne bestämmer hon sig för att resa till London och gå på popstjärnan Victor Fox begravning. Där träffar hon Victors hemlige älskare Dirk. Hon övertalar Dirk att följa med henne tillbaka till Chicago för att de två tillsammans ska försöka lösa mordet på Victor.

Shadow Man

23:00 – 00:55

Shadow ManSteven Seagal spelar en före detta CIA-agent som kämpar desperat för att rädda livet på sin dotter och hindra att ett dödligt virus hamnar i händerna på fienden.

Airheads

01:25 – 03:10

AirheadsI denna dråpliga drift med musikbranschen, beslutar sig tre IQ-lättviktare till rockmusiker. (Brendan Fraser, Steve Buscemi, Adam Sandler) för att vidta drastiska åtgärder, eftersom deras musik ständigt ratas. De bryter sig in på en radiostation i förhoppning om att få sin demo spelad i radio. Men när discjockeyn (Joe Mantegna) och radiostationschefen (Michael McKean) vägrar spela deras låt, så har killarna inget val: De tar hela radiostationen som gisslan.

Walk Hard: The Dewey Cox Story

03:10 – 04:40

Detta är historien om musikern Dewey Cox, vars sånger kunde förändra en hel nation. Under sin rock ´n roll tid låg Cox med 411 kvinnor, gifte sig tre gånger, fick 22 barn och 14 styvbarn, medverkade i sin egen TV show och skaffar sig vitt skilda vänner från Elvis till Beatles till schimpanser. Trots detta blir han en nationalikon som så småningom gör sig förtjänt av Darlenes kärlek.

Toys

02:55 – 05:20

ToysAmerikansk komedi från 1992. En excentrisk leksakstillverkares sista önskan är att hans bror, som är general, ska ta över företaget efter honom. Men brodern börjar tillverka vapen i stället och leksaksfabrikörens son Leslie bestämmer sig för att göra något åt saken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *