Kvällens filmer: Up in the air, Ett fall för Frost, Kommi…

Up in the air, Ett fall för Frost, Kommissarie Gently, American crime, Disaster movie

Up in the air

21:00 – 23:10

Amerikanskt dramakomedi från 2009. Ryan arbetar som konsult och åker runt till företag i olika delar av landet för att sparka överflödig personal. Han tillbringar nästan all sin tid på flygplatser och hotellrum, en sorgfri tillvaro han länge stormtrivts med. Men är hans liv verkligen så idealiskt som han intalat sig? (n)

Ett fall för Frost

01:10 – 03:15

Brittisk kriminalserie från 1999. Keys to the car. Frost utreder stölden av en väns bil som blivit stulen från en golfklubb. Tjuven lämnar ett spår efter sig av kvinnor, obetalda barnotor och stulna bilar. Det blir mer komplicerat när bilen hittas med en död lokal langare i bagaget (n)

Kommissarie Gently

03:40 – 05:15

Brittisk kriminalserie från 2012. Gently northern soul. Gently kallas till en frisinnad klubb i Newcastle där unga, svarta Dolores hittats mördad. Det leder Gently och Bacchus till en utredning som måste hantera underströmmarna av rasism som finns i samhället. 28/9 (n)

American crime

23:55 – 01:50

Amerikanskt drama från 2007. Sylvias och Jennies föräldrar ska åka iväg med ett cirkussällskap och lämnar dem hos ensamstående mamman Gertrude. Men Gertrude är psyiskt instabil och barnens liv förvandlas till ett helvete.

Disaster movie

01:50 – 03:40

Amerikansk komedi från 2008 med Carmen Electra. Will, Juney, Calvin och Lisa får veta att jorden är på väg att gå under. Ungdomarna råkar ut allt från meteorsvärmar till jordbävningar och tromber. Under äventyrets gång möter de en mängd fiktiva personer som Hannah Montana, tjejerna från Sex and the city, Hulken och Iron man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *