Kvällens filmer: Varg Veum: Kvinnan i kylskåpet, En onatu…

Varg Veum: Kvinnan i kylskåpet, En onaturlig död, Karate kid, Phat girlz, Who is Clark Rockefeller?, Johan Falk, Down to earth, High Lane

Varg Veum: Kvinnan i kylskåpet

22:00 – 23:55

Norsk thriller från 2008. Femte filmen i serien om privatdetektiven Varg Veum. En man som arbetar för ett stort oljeföretag har försvunnit och Varg Veum anlitas för att spåra upp honom. I mannens hem finner man en död huvudlös kvinna i kylskåpet, men sedan polisen tillkallats försvinner liket spårlöst. 2011.

En onaturlig död

02:55 – 05:05

Brittiskt kriminaldrama från 1993. Adam Dalgliesh undersöker en välkänd deckarförfattares märkliga död. Dalgliesh upptäcker snabbt att den döde hade fler ovänner än vänner i den lilla byn där han bodde och ju längre in han kommer i fallet desto mer makabert ter det sig. En komplett vansinnig mördare är lös som inte låter något eller någon komma i sin väg.

Karate kid

21:00 – 23:50

Amerikansk-kinesisk action från 2010. En tolvåring från Detroit flyttar till Kina med sin mamma och drar på sig vreden från en mobbare på sin nya skola. Han får en osannolik allierad i form av den åldrande vaktmästaren, en kung fu-mästare som lär honom hemligheterna om självförsvar. Henson, Wenwen Han, Rongguang Yu, Jaden Smith, Jackie Chan.

Phat girlz

00:45 – 02:35

Phat GirlzAmerikansk komedi från 2005. Jazmine Biltmore är en överviktig kvinna som drömmer om att starta ett klädmärke för större kvinnor, och att hitta kärleken. När hon vinner en resa till Palm Springs tar livet en ny vändning. Hon träffar Tunde som är läkare från Nigeria och för honom finns inget vackrare än stora kvinnor.

Who is Clark Rockefeller?

02:35 – 04:05

Who Is Clark Rockefeller?Amerikanskt kriminaldrama från 2010. Christian Karl Gerhartsreiter kallas ”den längst överlevande bedragaren i FBI:s historia”. Mannen som var känd som ”Clark Rockefeller” imiterade med otaliga personer, från programledare till rådgivare vid Pentagon, innan han slutligen sa sig vara en arvtagare till Rockefellerfamiljen. Clark, självsäker efter att ha haft så mycket framgång med sina tidigare bluffar, blev snabbt välkänd och högt respekterad bland Bostons elit och använde sin påstådda höga sociala status för att charma sig in i miljonärskan Sandra Boss’ liv.

Johan Falk

21:00 – 22:00

Svenskt kriminaldrama från 2010. Ett inbrott hos en pensionerad chefsingenjör och ett värdetransportrån visar sig vara en övning inför att mycket större rån. GSI lyckas få hjälp av gangsterledaren Seth som går med på att infiltrera rånarligan, men frågan är om han går att lita på. Även 24/11.

Down to earth

00:55 – 02:35

Down to EarthAmerikansk komedi från 2001. Komikern Lance Bartons liv förändras för alltid när han krockar med en bil och en ängel hämtar honom till himlen. Problemet är bara att det skett ett misstag och Lance måste tillbaka till jordelivet igen. Men att återfå sin egen kropp går inte, därför får Lance ockupera den något äldre Charles Wellingtons kropp tills en lämpligare dyker upp. Det blir ingen lätt match för Lance. Han blir förälskad i Sontee som slåss mot Wellingtons företag och han måste samtidigt försöka förhindra att Wellingtons otrogna fru att genomför sin plan att döda sin make.

Trailer för Down to earth

High Lane

02:35 – 04:20

Fransk thriller från 2009. Fem vänner ska ägna semestern åt ett bergsbestigningsäventyr. Deras plan är att ta sig uppför ett högt berg och följa en stig som länge varit avstängd. Men äventyret tar en otäck vändning när det visar sig att det finns en galen mördare uppe i bergen som inte vill ha dem där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *