Kvällens filmer: Ya-Ya flickornas gudomliga hemligheter, …

Ya-Ya flickornas gudomliga hemligheter, Armored, Collateral Damage, Whiteout, Walker, Texas ranger, The Marksman

Ya-Ya flickornas gudomliga hemligheter

16:35 – 18:50

Sidda Lee Walker är pjäsförfattare i New York och är därmed långt ifrån sin hemstad i Louisiana. Men hon är ännu mer känslomässigt distanserad från sin excentriska mamma Vivi. Sådan mor, sådan dotter. Nej, det här är ett jobb för Ya-Ya flickorna.

Armored

22:00 – 23:50

ArmoredEn grupp anställda på ett värdetransportföretag riskerar sina liv när de drar igång tidernas kupp – mot sitt eget företag. Beväpnade med en till synes idiotsäker plan planerar männen att komma undan med en förmögenhet utan att någon kommer till skada. Men när ett oväntat vittne kommer emellan upptäcks planen och händelserna tar en helt ny vändning.

Collateral Damage

23:50 – 02:00

Collateral DamageFör Gordon Brewer, en brandman från Los Angeles, är det en helt vanlig dag och han är glad i hågen på väg att möta sin fru och son. Men när han, något försenad, anländer till byggnaden där de stämt träff förändras hans liv för alltid när en enorm explosion skakar anläggningen och hans familj omkommer. Myndigheterna misstänker nästan omgående att en fruktad colombiansk gerillaledare vid namn El Lobo ligger bakom attentatet. Således beger sig den hatfyllde Gordon till Sydamerikas mörkaste djungler för att söka hämnd…

Whiteout

23:55 – 02:10

WhiteoutKanadensisk thriller från 2009. Polisinspektör Carrie Stetko är stationerad på en forskningsstation på Sydpolen. Precis när stationen ska stänga igen för säsongen hittas ett lik ute på den öppna isen. Stetko konstaterar att det rör sig om ett mord, men frågan är om hon ska hinna hitta mördaren innan den brutala vintern kommer.

Walker, Texas ranger

02:10 – 04:00

Amerikanskt actiondrama från 2005. När en av Walkers vänner misstänks för att vara seriemördare blir han tvungen att ta reda på sanningen. Frågan är om vännen är skyldig eller om någon försöker sätta dit honom. Samtidigt försöker han hitta en tonåring som flytt från ett kriminellt gäng.

The Marksman

02:05 – 03:55

The MarksmanTjetjenska rebeller intar ett kärnkraftverk och ett amerikanskt elitförband sänds ut för att rädda gisslan och markera var flyget skall bomba. Det hela är dock en komplott för att få USA skall spränga reaktorn och skapa kaos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *