Kvällens filmer: Ghost, The boys from county Clare, Sex a…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Ghost, The boys from county Clare, Sex and the city, Hollow man, Johan Falk, Elektra, Annihilation Earth

Ghost

GhostAmerikanskt drama från 1990. Sam och Molly är lyckliga och djupt förälskade men deras lycka får ett abrupt slut. En kväll på väg hem blir Sam mördad av en rånare. Han upptäcker att han är fast på jorden i form av ett spöke och inser att hans död inte var någon olycka. Men som spöke kan ingen levande se eller höra honom och för att kunna varna Molly tar han hjälp av ett medium, Oda Mae Brown. Åldersgräns 15 år.

Trailer för Ghost

Filmen visas på Sjuan klockan 22:00 – 00:30

The boys from county Clare

Irländsk dramakomedi från 2003. Året 1960 har det engelska soundet slagit igenom i hela världen förutom på Irland där den traditionella keltiska musiken regerar. När det är dags för en årlig irländsk musiktävling bestämmer sig Jimmy MacMahon för att ställa upp med sin engelska musik medan hans bror, John Joe, ställer upp i tävlingen med sitt keltiska band. John Joe har vunnit tävlingen tre år i rad och räknar med en lätt seger. Det blir en bitter strid när bröderna möts.

Filmen visas på Sjuan klockan 03:00 – 05:10

Sex and the city

Sex and the CityAmerikansk komedi från 2008. Carrie har levt ett hektiskt singelliv i New York men nu ska hon gifta sig. Det som till en början var tänkt som ett litet bröllop växer till enorma proportioner, vilket leder till att brudgummen får kalla fötter. Carrie är förkrossad och till hennes undsättning kommer väninnorna Charlotte, Miranda och Samantha.

Trailer för Sex and the city

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:55

Hollow man

Hollow ManAmerikansk rysare från 2000. Försvarsdepartementet sponsrar forskning för att framställa ett serum som kan göra levande varelser osynliga. Forskaren Sebastian Cane testar serumet på sig själv, vilket inte bara påverkar hans fysiska uppenbarelse, utan även får hans förstånd att sakta men säkert tyna bort. Cane utgör snart ett påtagligt hot mot sin omgivning, inte minst mot sina medarbetare, som febrilt arbetar för att återställa honom till normalt tillstånd.

Trailer för Hollow man

Filmen visas på TV3 klockan 00:50 – 02:55

Johan Falk

Svenskt kriminaldrama från 2010. Ett värdetransportrån går snett och en oskyldig dödas. GSI kontaktar alla sina informatörer för att försöka få fram vilka som ligger bakom rånen. Samtidigt har Frank bestämt sig för att göra upp med sitt gamla gäng en gång för alla. Även 8/12.

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

Elektra

ElektraAmerikanskt actionäventyr från 2005. Den kvinnliga yrkesmördaren Elektra skickas till en ö för att invänta instruktioner om sitt nästa uppdrag. Hon lär under tiden känna en ensamstående man och hans 13-åriga dotter. När hon får sitt uppdrag visar det sig att det är just dessa två hon ska ta livet av. Men istället blir hon deras beskyddare mot den kriminella organisationen.

Trailer för Elektra

Filmen visas på TV4 klockan 01:00 – 03:00

Annihilation Earth

Annihilation EarthAmerikansk science fiction från 2009. Året är 2020 och ett team av vetenskapsmän vandrar genom en postapokalyptisk ödemark medan deras ledare söker hjälp via en radiosignal. Men så hittar de ruinerna av en by. 48 timmar tidigare blir ledaren David Wyndham informerad om ett säkerhetsbrott som involverar en av de andra forskarna – hans vän och kollega Raja. Någon har använt Rajas lösenord för att få tillgång till hemliga uppgifter angående projektet. Som en säkerhetsåtgärd sägs Raja upp från sitt arbete, men David misstänker att motiven bakom händelsen är mycket mer illavarslande.

Trailer för Annihilation Earth

Filmen visas på TV6 klockan 03:40 – 05:10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *