Aquaman

Kvällens filmutbud: Aquaman, Indiana Jones och de fördömdas tempel, Jumanji: Welcome to the Jungle, The Bourne Legacy och Döden klär henne.

I kväll bjuder TV på ett rikt utbud av kvalitetsfilmer, inklusive succéfilmer som Aquaman, Indiana Jones och de fördömdas tempel, Jumanji: Welcome to the Jungle, The Bourne Legacy och Döden klär henne. Så för filmafficionados och äventyrsälskare är det verkligen en kväll att se fram emot!

Ikväll på TV kan du se följande filmer:
– ”Aquaman”: En superhjälte som kan kontrollera havet kämpar för att rädda både undervattensvärlden och människorna.
– ”Indiana Jones och de fördömdas tempel”: Indiana Jones beger sig till Indien för att hitta en förlorad helig sten och möter faror längs vägen.
– ”Jumanji: Welcome to the Jungle”: Fyra ungdomar fastnar i ett magiskt brädspel och får klara olika utmaningar för att överleva och komma hem.
– ”The Bourne Legacy”: En hemlig agent försöker avslöja skandalen som tvingade honom att bli förrädare och fly.
– ”Döden klär henne”: En kvinna i en liten stad blir besatt av att få reda på sanningen bakom en mystisk olycka som drabbade hennes syster.

Det finns också andra sevärda filmer som sänds på TV ikväll.

Aquaman

AquamanHalvmänniskan och halvatlanten Arthur Curry får veta att han är arvinge till undervattensriket Atlantis och måste träda fram för att leda sitt folk och bli en hjälte. Där börjar hans livs resa – en resa som inte bara tvingar honom att möta sitt sanna jag, utan också upptäcka om han är värdig det han föddes till att bli: en kung.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Aquaman

Indiana Jones och de fördömdas tempel

Indiana Jones och de fördömdas tempelÄventyret börjar på en dunkel nattklubb i Shanghai 1935. Indiana utsätts för ett mordförsök, men lyckas undkomma i sällskap av en nattklubbssångerska och medhjälparen Short Round.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Indiana Jones och de fördömdas tempel

Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the JungleFyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas om och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. De antar spelfigurernas personor: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare, sportfånen Fridge förvandlas till ett geni, den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor och den väna Martha transformeras till en tuff krigare. De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna – det är att överleva.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:30. Läs mer om Jumanji: Welcome to the Jungle

The Bourne Legacy

The Bourne LegacyDen genetiskt manipulerade agenten Aaron Cross blir tvungen att använda alla sina färdigheter för att ta sig levande ur en konspiration inom underrättelse och avsluta det som Jason Bourne en gång påbörjade.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om The Bourne Legacy

Döden klär henne

Döden klär henneKonflikt uppstår mellan en skådespelerska och en författarinna över en manlig plastikkirurg och hemligheten bakom evig skönhet.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 23:00. Läs mer om Döden klär henne

Daddy’s Home

Daddy's HomeDustys fru Sarah lämnar honom för hans totala motsats – en betydligt stelare och mer hämmad man – Brad, som är steril sedan en röntgenincident. Men en dag återvänder Dusty på sin motorcykel. Hans triumfkort: Sarah vill ha ett tredje barn.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:10. Läs mer om Daddy’s Home

Polisskolan 5 – uppdrag Miami Beach

Polisskolan 5 - uppdrag Miami BeachKlantskallarna med polisbrickor är i Miami för ett konvent som hålls i den älskade kommissarie Lassards ära. Men brottsligheten tar inte semester bara för att våra hjältar gör det. Lassard blir kidnappad, utan att själv inse det.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 19:00. Läs mer om Polisskolan 5 – uppdrag Miami Beach

Boy From Heaven

Boy From HeavenUnder den första skoldagen efter sommarlovet kollapsar den stora imamen och dör inför sina studenter på ett prestigefyllt universitet i Kairo. Detta blir början på en hänsynslös kamp för att få inflytande att ta hans plats.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om Boy From Heaven

Triple 9

Triple 9Triple 9 är en besättning av korrumperade poliser som utpressas av den ryska maffian för att utföra en kupp. Det enda sättet att fixa det är att tillverka en 999, som är en poliskod för att en polis är dödad. Men den rookie som skall offras omkullkastar hela planen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Triple 9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *