Kvällens rekomenderade filmer: måndag 05/12

  • Ryktet går
  • Rocksystrar
  • Hamlet

Ryktet går

21:00 – 22:55

Sarah Huttinger återvänder hem med sin fästman och blir mer och mer övertygad om att det stillsamma och anständiga golfliv som hennes familj lever inte är något för henne. Faktum är att Sarah börjar undra om familjen Huttinger överhuvudtaget är hennes riktiga familj. Amerikansk romantisk komedifilm från 2005.

Rocksystrar

16:00 – 18:00

Amerikansk komedi från 2002. På 60-talet var Suzette och Vinnie riktiga rocksystrar men nu, 20 år senare, lever de helt olika liv. Vinnie heter numera Lavinia och lever i förorten med sin familj. Suzette har däremot inte förändrats mycket. När hennes värld kraschar bestämmer hon sig för att söka upp den enda personen som kan hjälpa henne, i alla fall som hon tror, Vinnie. Men Vinnie uppskattar inte att Suzette dyker upp i hennes liv, speciellt eftersom ingen i hennes familj känner till hennes tidigare liv. När de två träffas igen ställs allt på sin spets och det blir några omvälvande dagar för dem båda. Barntillåten.

Hamlet

02:45 – 04:50

HamletPrins Hamlet är son till den avlidna kungen och får höra av en vålnad att den nuvarande kungen, Claudius, har mördat fadern. Hamlet beslutar sig för att hämnas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *