Kvällens rekomenderade filmer: söndag 04/12

  • Förtrollad
  • Miss Marple
  • Lucky You
  • Shopgirl
  • Beck – Annonsmannen
  • Mrs. Harris
  • Gone to Maui

Förtrollad

17:00 – 19:00

En ung flicka möter sina drömmars prins. Nyheten om romansen irriterar prinsens mor, den onda drottningen, som använder svart magi för att skicka ut flickan från den animerade världen till den enda platsen i universum där sann kärlek inte existerar: nutida Manhattan.

Miss Marple

22:15 – 00:40

Brittiskt kriminaldrama från 1989. Miss Marples befinner sig på semester på Barbados men hon finner semestern något tråkig. Allt förändras när major Palgrave hittas död och miss Marple sätter genast i gång med att försöka klura ut vad som hänt majoren. Det finns många underliga och mystiska gäster och andra personer som lurar kring hotellet. Det blir en tuff nöt att knäcka för miss Marple och när fler mord inträffar inser hon att det är livsavgörande för henne att lösa fallet.

Lucky You

22:00 – 00:30

Lucky YouProffspokerspelaren Huck Cheever (Eric Bana) möter den oemotståndliga Billie Offer (Drew Barrymore) och lär sig att handskas med kärleken på samma sätt som han handskas med spelkorten – genom att lita på sitt hjärtat i stället för på hjärnan. Huck försöker skrapa ihop de 10 000 dollar som krävs för att han ska kunna köpa in sig i finalen i Poker-VM, även om det innebär att han måste spela mot sin far (Robert Duvall), som har vunnit turneringen två gånger och som Huck har ett minst sagt svalt förhållande till.

Shopgirl

00:30 – 02:35

ShopgirlDen här filmen är baserad på Steve Martins böcker om den unga Mirabelle, som flyttar till Los Angeles, där hon träffar två män. Ray Porter, som är dubbelt så gammal som henne, är en rik man med privatflyg. Jeremy, å andra sidan, är en spontant och oansvarig musiker. Mirabelle tycker om båda männen, men hon kan bara välja en av dem.

Beck – Annonsmannen

21:00 – 22:00

Svensk thriller från 2002. En kvinna blir brutalt överfallen under en cykeltur i skogen. Senare hittas ett kvinnolik, och Beck-gruppen utreder fallet. Under utredningens gång visar det sig att båda kvinnorna ringt på en annons om en begagnad kökssoffa. Gunvald och Alice tar stora risker för att locka fram mördaren, samtidigt som Beck har personliga bekymmer med sitt sjuka barnbarn. Åldersgräns 15 år.

Mrs. Harris

02:35 – 04:10

Filmen är baserad på den sanna historien om Jean Harris, en frånskild lärarinna som anklagas för att ha mördat den berömde dr Herman Tarnower, efter att ha haft ett 14 år långt förhållande med honom. Kvinnojägaren dr Tarnower hade tidigare friat till Jean, men fått kalla fötter och backat ur.

Gone to Maui

04:10 – 05:45

Mickey och Paniolo ärver en bar på en strand i Maui när en gammal vän till dem mördas. Vad de inte vet är att baren används av en grupp knarkhandlare, Bernard, Schulz och McCroy, för att lagra och flytta droger i rören under byggnaden… Text-TV s. 690.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *