Kvällens rekomenderade filmer: söndag 06/11

  • Trubbel i Paradiset
  • About Schmidt
  • Beck – Mannen utan ansikte
  • Web of Desire
  • Kristi sista frestelse

Trubbel i Paradiset

22:00 – 00:30

Fyra par reser till en tropisk paradisö på lyxsemester. Men väl på plats upptäcker de till sin fasa att intensiv parterapi är en obligatorisk del av resan! Dave och Ronnie, Joey och Lucy, samt den nyskilda Shane och hans nya 20-åriga flickvän Trudy, kastas nu ut på känslofyllda strapatser de sent ska glömma. De måste genomlida semesterortens ägare Marcels udda rådgivningsmetoder, vilka bland annat är hajsim och intima yogaklasser med en minst sagt kärleksfull instruktör. De får möta både sina rädslor och varandra i ett hejdlöst försök att rädda sina äktenskap och vad som skulle ha blivit deras livs semester!

About Schmidt

00:30 – 02:45

About SchmidtWarren Schmidt har nöjt sig med sitt slumrande liv. Han lever i ett otillfredsställande äktenskap och försöker spendera så mycket tid borta från sin fru Helen som möjligt. Schmidts dotter Jeannie är förlovad med Randall Hertzel, en man som Schmidt anser vara ovärdig hans dotter. När Helen oväntat avlider hittar Warren gamla kärleksbrev till Helen från hans bästa vän. Breven inspirerar Warren att försöka stoppa dotterns bröllop, men planen börjar gå snett när han träffar Randalls utåtriktade mamma.

Beck – Mannen utan ansikte

21:00 – 22:00

Svensk thriller från 2001. En man som är ute på kvällspromenad med hunden blir brutalt knivmördad. Gunvald anländer till platsen och konstaterar att den dödade mannen även fått ansiktet bortskuret. Beck talar med den chockade änkan som nämner att en mystisk man knackat på deras dörr några dagar före mordet. Samtidigt avslöjar offrets dagbok en förbindelse med en svensk kvinna som är gift med en pakistanier. Åldersgräns 15 år.

Web of Desire

02:20 – 03:55

En ambitiös akutläkare mitt uppe i karriären sätter allt på spel för en tillfällig romans på internet.

Kristi sista frestelse

02:45 – 05:35

Programmet följer Jesus på hans resa genom livet, där han ställs inför samma frestelser som vanliga människor, samt hans sista timmar på korset. Dramat, som är baserat på en roman av Nikos Kazantzaki, visar bilden av en vacklande Jesus som tvivlar på sig själv, men som gradvis accepterar både sin gudomlighet och sitt öde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *