Kvällens rekomenderade filmer: torsdag 03/11

  • Bröllopsfotografen
  • The night we called it a day
  • Gladiator

Bröllopsfotografen

21:00 – 23:25

BröllopsfotografenSvensk dramakomedi från 2009. När Robin blir arbetslös efter att massafabriken i Molkom lagt ner öppnar han eget som bröllopsfotograf. Men efterfrågan är inte så stor tills den nedgångne skådespelaren Jonny Björk rekryterar honom för att fota att societetsbröllop i Stockholm. Robin bestämmer sig för att stanna i Stockholm med hopp om att få i gång sitt företag. När han börjar arbeta med överklassflickan Astrid försöker han passa in i den fina världen och börjar ta allt mer avstånd från sina rötter i glesbygden. Barntillåten.

The night we called it a day

16:55 – 19:00

The Night We Called It a DayAustralisk komedi från 2003. Baserat på en sann händelse under Frank Sinatras turné i Australien. Promotern Rod har äntligen lyckats få Frank Sinatra att ställa upp på en turné i Australien. Men hans glädje blir kortvarig. Mitt under en intervju råkar Sinatra kalla en kvinnlig journalist för luder och skandalen är ett faktum. Åldersgräns 11 år.

Gladiator

21:00 – 00:05

GladiatorDen romerske generalen Maximus (Russell Crowe) leder sina trupper till seger mot germanerna. En åldrande Marcus Aurelius meddelar Maximus att han vill att han ska styra Rom när han är borta. En klassisk konfrontation uppstår mellan den tappre soldaten som inget hellre vill än att återvända till sin familj, och den svartsjuke och makttörstande Commodus, kejsarens ende son. Köpt som slav av den girige Proximo, måste Maximus döda eller dödas i arenan, för att inte bara rädda sig själv, utan även imperiet som han älskar och ärar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *